Ruud Alderliesten projectmanager BOAG

ing. Ruud Alderliesten

projectmanager

Ruud Alderliesten is een projectmanager met veel kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid. Hij richt zich onder meer op de verduurzamingsopgave bij BOAG en zijn opdrachtgevers.

Ruud heeft een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit die hem, in combinatie met zijn grote doorzettingsvermogen, in zakelijk opzicht al veel gebracht heeft; het behalen van het NOM Keur bij ERA Contour ervaart hij als een persoonlijk succes. Dit keurmerk  wordt afgegeven aan het Nul Op-de-Meter-bouwconcept dat bijdraagt aan de verduurzamingsopgaaf van Nederland in relatie tot het klimaatakkoord; de woning heeft bij dit bouwconcept een aangenaam en gezond binnenklimaat en reduceert het netto energiegebruik tot nul met gebruik van duurzame energietechnieken.

Duurzaamheid heeft de speciale aandacht van BOAG. Ruud heeft vanuit zijn studie Ruimtelijke Ontwikkeling Climate & Management veel kennis en relevante werkervaring om binnen de projecten aan dit onderwerp verdere invulling te geven, in nauwe samenspraak met directie en collega-projectmanagers.

Ruud is sterk in het analyseren van processen, oplossingsgericht en een echte teamplayer. Verder zit zijn toegevoegde waarde in de intrinsieke motivatie om een duurzaamheidsslag te willen bereiken in een project.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team