Marc Mattheijer

senior projectmanager

Marc is een ondernemende, daadkrachtige allround senior projectmanager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van integraal projectmanagement, directievoering en projectadvisering. Als spin in het web is hij in staat complexe bouwprocessen te managen met een sterke focus op resultaat.

Marc is in zijn loopbaan betrokken geweest bij tal van complexe nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Hij beheerst het hele traject, vanaf ontwerp tot en met nazorg en kan uitstekend omgaan met de belangen van zowel de kant van opdrachtgevers als van bouwmanagementorganisaties. Door zijn kennis, ervaring en klantgerichte instelling weet hij stakeholders, klanten en relaties helder te informeren en te adviseren over diverse bouw- en vastgoedgerelateerde vraagstukken. Hij is een sterke gesprekspartner te zijn, die weet waarover hij praat en doortastend en duidelijk optreedt.

Hij heeft ervaring met projecten waarin de planning en het primaire proces van groot belang zijn bij bijvoorbeeld nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Hij werkt met een grote mate van zelfstandigheid, zonder de projectorganisatie uit het oog te verliezen. Marc is zeer consciëntieus, communiceert gemakkelijk en zorgvuldig, zowel mondeling als schriftelijk.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team