Jasmijn Klingens

projectmanager

Jasmijn is een enthousiaste en zeer gemotiveerde projectmanager en huisvestingsadviseur die haar werk zeer serieus neemt.

Zij benadert haar projecten gestructureerd, is doortastend en vasthoudend. Jasmijn beschikt over veel doorzettingsvermogen en is bovendien oplossingsgericht; zij ziet het als een uitdaging problemen tot een goed einde te brengen en durft daarbij zeker ook out-of-the-box te denken. Haar brede interesse in het bouwproces stimuleert haar in het vinden van creatieve oplossingen en maakt haar inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten binnen de verschillende bouwfasen. Over de werkgebieden waar Jasmijn nog geen specifieke ervaring heeft opgedaan, stelt zij kritische vragen. Nieuwe informatie neemt zij snel tot zich om die vervolgens in de praktijk toe te passen.

Jasmijn gelooft in het koppelen van individuele krachten binnen samenwerkingsverbanden en het vinden van gezamenlijk belang om zo mét elkaar projecten en taken te realiseren. Zij heeft goede communicatieve vaardigheden en weet hoe zij een groep of team goed kan inspireren.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team