ing. Jeffrey Dirks

projectmanager

Jeffrey Dirks is een klant-, resultaat- en doelgerichte projectmanager met ervaring in het bouwmanagement. Hij heeft een sterke affiniteit met vastgoed in de maatschappelijke sector.

Met zijn bouwkundige achtergrond en werktuigkundige ervaring kunnen opdrachtgevers een integrale projectaanpak van hem verwachten. Duurzaamheid heeft Jeffreys specifieke interesse en werkelijke duurzaamheid ontstaat in zijn optiek vooral op de raakvlakken van integraliteit.

Zijn persoonlijke uitdaging is het om het project optimaal te realiseren binnen de gestelde beheersfactoren en naar tevredenheid van de verschillende gebruikers. Jeffreys aanpak kenmerkt zich door zich al in een vroeg stadium in te leven in de eindgebruikers. Zó kan hij hun wensen vertalen naar concrete eisen. Een project is écht geslaagd als de klant tevreden is. Bovendien heeft een gebouw met tevreden eindgebruikers ook sociale duurzaamheid.

Jeffrey haalt zijn energie uit het leiden en begeleiden van projecten. Hij durft daarbij ook buiten de gebaande paden te denken om zo tot creatieve oplossingen te komen.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team