Arjen de Vries

ir. Arjen de Vries

senior bouwkostenadviseur

Arjen is senior bouwkostenadviseur bij BOAG. In de voorbije jaren heeft hij zijn sporen verdiend in de zakelijke dienstverlening in zijn algemeenheid en op het gebied van bouwkostenadvies in het bijzonder.

Arjen heeft ervaring met onder meer complexe kostenvraagstukken, haalbaarheidsstudies, klantadvies bij planontwikkelingstrajecten en aanbestedingsprocedures en mediation. Ook processtructurering door het opstellen van procedures is hem bekend. Hij staat voor de mooie uitdaging de vestiging Zuid op te zetten: een steunpunt voor Zuid-Nederland, specifiek waar het gaat om bouwkostenmanagement. Arjen zal zijn kennis en kunde nu inzetten voor opdrachtgevers van BOAG.

Door zijn ruime en brede ervaring weet Arjen goed waarover hij praat. Hij heeft een sterk analytisch vermogen: hij kan uitstekend afstand nemen en projecten puur zakelijk benaderen. Dát, en zijn kalme, bescheiden persoonlijkheid, waarmee hij in het verleden al menige opdrachtgever heeft weten te overtuigen bij een bouwkostenvraagstuk, maken Arjen een aanwinst voor BOAG.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team