Thomas van den Wijngaard

ing. Thomas van den Wijngaard

projectmanager uitvoering

Thomas is projectmanager uitvoering. Met zijn kennis van en ervaring met de diverse aspecten van de bouw is Thomas een allrounder. Hij is vooral goed thuis in uitvoeringsmanagement.

Hij coördineert en begeleidt projecten in de realisatiefase op bouwtechnisch, installatietechnisch en financieel vlak. Hij houdt zich bezig met directievoering en toezicht, kwaliteitscontroles en rapportages over voortgang, kwaliteit en veiligheid.

Indien er issues ontstaan gaat hij oplossingsgericht aan de slag: vanuit zijn inhoudelijke kennis en betrokkenheid is hij in staat draagvlak te creëren. Hij brengt stakeholders bij elkaar indien er verschillende belangen ontstaan. Met deze aanpak zorgt hij ervoor dat de doelstellingen van het project worden bereikt. Hij zorgt ervoor dat het bouwproces tot aan het einde goed verloopt en houdt details daarbij scherp in het oog.

Thomas legt gemakkelijk contacten en onderkent het belang van het onderhouden van goede relaties. Hij werkt zeer nauwkeurig en kan goed overweg met de verschillende digitale registratietools.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team