Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager BOAG

ing. Patricia van Hest-Osseweijer

sectormanager/senior projectmanager

Patricia is sectormanager, gespecialiseerd op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Met haar actuele kennis van en jarenlange ervaring met Zorgvastgoed en Onderwijshuisvesting draagt zij inhoudelijk veel bij aan deze dynamische sector.

Patricia beheerst het gehele traject vanaf de formulering van projectkaders tot en met de begeleiding van realisatie van nieuwbouwplannen, transformaties en reorganisaties. Haar bouwkundige achtergrond en intrinsieke interesse in maatschappelijk vastgoed vormen hiervoor de degelijke basis. Haar grote empathische vermogen komt uitstekend van pas in deze sector, waar de specifieke behoeften van de over het algemeen kwetsbaardere gebruiker zeer centraal staan.

Als sectormanager is Patricia met name actief op strategisch niveau. Zij adviseert school- en zorgbesturen over vastgoed- en huisvestingsbeleid en is de sectorspecialist die met de opdrachtgever meedenkt over een effectief en uitgebalanceerd aanbod van functionele en passende ruimte. Daarnaast is zij de verbindende factor in haar team en zorgt zij dat collega’s in hun kracht kunnen werken. Zij is er trots op dat zij er vaak in slaagt collega’s te motiveren en stimuleren om naar oplossingen te zoeken voor ogenschijnlijk onoplosbare vraagstukken.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team