Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering BOAG

ing. Marcel van Erven

senior projectmanager uitvoering

Marcel is senior projectmanager uitvoering bij BOAG. Hij heeft zeer veel ervaring opgedaan in zowel bouw- als procesbegeleiding en is thuis in zowel renovatie als nieuwbouw in diverse sectoren.

Marcel heeft als adviseur en bouwmanager bewezen dat hij bouwprojecten op een efficiënte wijze kan leiden en de bouwgerelateerde processen naar een kwalitatief hoger plan heeft weten te brengen. Hij werkt vanuit de integraliteit van een project waarbij de oplossing van een probleem of uitdaging altijd centraal staat. Communicatie met en coaching van stakeholders heeft daarin regelmatig een belangrijke positie.

Marcel heeft als bouwkundige generalist ervaring opgebouwd aan zowel de aannemers- als adviseurszijde. Naast de bouwkundig kennis heb ik mijn kennis verbreedt met installatietechniek, brandveiligheid, managementtechnieken en duurzaamheidsvraagstukken.

Zijn kracht ligt bij de projecten waar hij met het bouwteam datgene realiseert waar de gebruiker in het Programma Van Eisen om heeft gevraagd. Hij is gedreven en weet een ontwerp- en bouwteam te motiveren en inspireren om een oplossing te genereren bij de problemen die zich voordoen in de ontwikkel- of uitvoeringsfase. Binnen het bouwteam creëert hij hiermee een positieve sfeer en minimaliseert hij tegelijkertijd de faalkosten in de uitvoeringsfase.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team