ing. Hugo Vos

toezichthouder

Hugo is een echte young-professional, als toezichthouder bij BOAG actief in de verschillende sectoren. Hij heeft een bouwkundige achtergrond en veel interesse in duurzaamheid en de toepassingen daarvan in de bouwwereld.

Zo is hij onder andere betrokken of betrokken geweest bij de voortgangs- en kwaliteitscontrole of het toezicht op de realisatie van woningen, kantoren, winkels, een hotel en diverse zorgvastgoedprojecten. Juist de grote variatie tijdens de uitvoering spreekt hem in zijn werk aan.

Hugo heeft een scherp oog voor detail en neemt zijn werk serieus; hij streeft voor de opdrachtgevers altijd de optimale kwaliteit en maximale resultaten na.

Tijdens zijn werkzaamheden maakt hij gebruik van moderne technische hulpmiddelen zoals digitale opnameapplicaties, om zo efficiënt mogelijk verschillende rapportages op te kunnen stellen en te kunnen communiceren met de betrokken partijen.

Hugo is een theoretische onderlegde toezichthouder met inmiddels ook enkele jaren werkervaring. Hij kan vanuit zijn studie Bouwkunde goed overweg met 2D-tekeningen en 3D-modellen. Hij bekijkt complexe situaties met een frisse blik. Met de wensen en belangen van de opdrachtgever in het hoofd probeert Hugo met praktische oplossingen te komen.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team