Coen van Wanrooij technisch vastgoedadviseur BOAG

ing. Coen van Wanrooij

technisch vastgoedadviseur

Coen is technisch vastgoedadviseur, gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en duurzaam verbeteren van gebouwen.

Uniek is Coens bouwkundige en installatietechnische kennis; een combinatie van zijn  opleiding – bouwkunde, werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde – en jarenlange ervaring. Hierdoor heeft hij een grote toegevoegde waarde op projecten van uiteenlopende aard. Coen heeft tal van projecten in maatschappelijk en commercieel vastgoed tot een succesvol einde gebracht, variërend van de inspectie van gebouwen en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en begrotingen tot het voorbereiden en begeleiden van uitvoeringswerkzaamheden.

Naast zijn kennis en adviesvaardigheid op het gebied van het beheer en onderhoud heeft Coen bijzondere interesse in het energetisch verbeteren van vastgoed. Hij is BREEAM-expert en bovendien gecertificeerd als adviseur voor het opstellen van energielabels voor utiliteitsgebouwen. Ook ervaring met duurzaamheidsmaterie is in ruime mate aanwezig.

Coen is een rustige man die de diverse invalshoeken van een situatie goed analyseert en  zijn besluiten vervolgens weloverwogen neemt. Hij kan gemakkelijk schakelen tussen verschillende schaalniveaus en weet de vertaalslag van beleid naar praktijk goed te maken. Het geheel zelfstandig coördineren van uiteenlopende projecten is voor hem een vanzelfsprekendheid.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team