ing. André Leeuwis MRICS

managing director Drees & Sommer Nederland

André is sinds de fusie met Drees & Sommer lid van het directieteam van Drees & Sommer Nederland. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast voert hij zelf ook projectmanagementopdrachten uit. 

Vanuit een (bouw)technische achtergrond heeft André zich ontwikkeld tot een allround manager en bestuurder. Met aandacht voor kwaliteit en met een hoog oplossend vermogen geeft hij leiding aan een team van professionals. In zijn rol als directeur geeft hij invulling aan de portefeuilles projectadvies en -management, ondersteunende (bouw)technische afdelingen, kwaliteitszorg, klanttevredenheid en opleidingsbeleid.

Expertise

Aansturen van complexe huisvestingsvraagstukken en -projecten in voorbereiding en realisatie, inclusief coaching van teamleden. Het initiëren en begeleiden van selectieprocedures voor adviseurs en aannemers, onderaannemers en leveranciers, zowel Europees als niet-Europees. Door actief deel te nemen aan kennisnetwerken en het zorgvuldig onderhouden van de relaties in de branche is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed in de diverse sectoren zoals onderwijs, zorg en commercieel vastgoed, zowel commercieel als technisch.

Maak ook kennis met mijn collega’s Ga naar het BOAG team