Gemeentehuis en HAL12

Realisatie van een nieuw gemeentehuis na het samenvoegen van de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden door de transformatie van de voormalige sigarettenfabriek van British American Tobacco.

  • Directievoering en toezicht
  • Projectmanagement vanaf ontwerp t/m oplevering
  • Aanbesteding en aanbestedingsadvies
  • Conceptontwikkeling voor cultuurcluster
  • Werkplekadvisering
  • Huisvestingsadvies
  • Verhuisbegeleiding

Projectomschrijving

BOAG is betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe gemeentehuis vanaf het moment dat de gemeente Zevenaar het besluit had genomen om een bestaande sigarettenfabriek met kantoorruimte van British American Tobacco (BAT) aan te kopen. De gemeente heeft in 2012 drie gebouwen aangekocht van het BAT-complex gelegen aan de Kerkstraat 27: het Turmac-gebouw, Huize Rijck en fabriekshal ‘Hal 12’. Het gemeentehuis is gerealiseerd en in gebruik genomen in het Turmac-gebouw en een deel van Hal 12. Voor de voormalige fabriekshal hebben we een concept ontwikkeld: deze is omgevormd tot HAL12, een multifunctioneel gebouw met culturele, maatschappelijke en sociale voorzieningen voor Zevenaar en omgeving.

Voor de realisatie van het nieuwe gemeentehuis hebben wij het proces begeleid om het project tot stand te brengen. Naast projectleiding binnen de gemeentelijke organisatie, hebben wij het ontwerpteam aangestuurd en de advisering gedaan voor de aanbesteding op basis van een UAV-gc contact. Naast realisering van het gemeentehuis en de begeleiding van de verhuizing na het samenvoegen van de twee gemeentes Zevenaar en Rijnwaarden,

Kan ik u helpen?
ing. Johan de Vries MSc

directeur/senior projectmanager

Mail Johan Bel mij
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Gerelateerd nieuws
nhow Amsterdam RAI hotel opgeleverd

COD en Being leveren het grootste hotel in de...

Hoogste punt appartementen ‘De Wateringen’ in Den Haag

Op 18 december is het hoogste punt bereikt in...

Laatste van 294 appartementen in Park Avenue (Maarssen) opgeleverd

Transformatie kantoorgebouwen naar appartementencomplexen voor studenten, singels en stellen...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Nieuwbouw

Raad van State – fase 1

Nieuwbouw aan de Oranjestraat en Parkstraat en renovatie van de monumentale gevel en de achterliggende kantoor- en vergader-ruimten aan de zijde van de Parkstraat.

Transformatie

Busitel I, fase B

Transformatie van kantoor naar hotel op Sloterdijk

Bestaande bouw

Burgemeester van Walsumweg

Projectmanagement voor de uitvoering voor grootschalig schilderwerk

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.