Gemeentehuis en HAL12

Realisatie van een nieuw gemeentehuis na het samenvoegen van de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden door de transformatie van de voormalige sigarettenfabriek van British American Tobacco.

  • Directievoering en toezicht
  • Projectmanagement vanaf ontwerp t/m oplevering
  • Aanbesteding en aanbestedingsadvies
  • Conceptontwikkeling voor cultuurcluster
  • Werkplekadvisering
  • Huisvestingsadvies
  • Verhuisbegeleiding

Projectomschrijving

BOAG is betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe gemeentehuis vanaf het moment dat de gemeente Zevenaar het besluit had genomen om een bestaande sigarettenfabriek met kantoorruimte van British American Tobacco (BAT) aan te kopen. De gemeente heeft in 2012 drie gebouwen aangekocht van het BAT-complex gelegen aan de Kerkstraat 27: het Turmac-gebouw, Huize Rijck en fabriekshal ‘Hal 12’. Het gemeentehuis is gerealiseerd en in gebruik genomen in het Turmac-gebouw en een deel van Hal 12. Voor de voormalige fabriekshal hebben we een concept ontwikkeld: deze is omgevormd tot HAL12, een multifunctioneel gebouw met culturele, maatschappelijke en sociale voorzieningen voor Zevenaar en omgeving.

Voor de realisatie van het nieuwe gemeentehuis hebben wij het proces begeleid om het project tot stand te brengen. Naast projectleiding binnen de gemeentelijke organisatie, hebben wij het ontwerpteam aangestuurd en de advisering gedaan voor de aanbesteding op basis van een UAV-gc contact. Naast realisering van het gemeentehuis en de begeleiding van de verhuizing na het samenvoegen van de twee gemeentes Zevenaar en Rijnwaarden,

Kan ik u helpen?
ing. Johan de Vries MSc

directeur/senior projectmanager

Mail Johan Bel mij
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Gerelateerd nieuws
Voormalig V&D-pand in Hilversum na renovatie opgeleverd

Het voormalige V&D-pand aan de Kerkstraat in Hilversum is...

Horeca & Leisure als kwalitatieve belevingsmarkt

Een gesprek met BOAG-directeur André Leeuwis maakt duidelijk hoe...

Oplevering trainingscomplex Feyenoord jeugd en amateurs aanstaande

Het nieuwe trainingscomplex voor de Feyenoord Academy en Sportclub...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Bestaande bouw

Projectbegeleiding FOKOR

Adviseur FOKOR inzake onderwijshuisvesting

Renovatie

Kantoorgebouw Amstelveste (Johnny River)

Renovatie kantoorgebouw Johnny River

Bestaande bouw

Onderwijspanden Albeda College

Opstellen NEN 2767 rapport voor onderwijspanden Spinozaweg en Haastrechtstraat

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.