Appartementencomples SUD, Amsterdam

In de Amsterdamse Rivierenbuurt, dicht bij de RAI, komt een energiezuinig en luxe appartementencomplex: SUD. BOAG is bij het project betrokken vanaf de optimalisatie van het ontwerp tot en met de directievoering en kwaliteitstoezicht.

SUD Amsterdam is een energiezuinig en luxe appartementencomplex van in totaal 7.500 m2 bruto vloeroppervlak in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Het gebouw omvat 43 appartementen, van circa 60 tot 145 m2, 2 penthouses van 200 m2, een fietsenstalling, een ondergrondse parkeergarage en bergingen. De plint van het gebouw is geschikt voor 550 m2 retail. De energie voor de appartementen wordt voor een groot deel gewonnen uit zonne-energie en een warmtebron in de bodem.

 

In samenwerking met opdrachtgever COD, Architect Office Winhov en een aantal andere externe adviseurs heeft BOAG het ontwerp voor het gebouw geoptimaliseerd. Hierna volgde het begeleiden van de aanbesteding op basis van Engineer & Build van het bouw- en woonrijpmaken. Aannemer Slokker Bouwgroep Almere heeft het project in BIM uitgewerkt. In de uitvoeringsfase doen we in opdracht van COD de directievoering en voeren we het kwaliteitstoezicht uit op de verrichte werkzaamheden van de aannemer en de overige uitvoerende partijen.

Kan ik u helpen?
ing. Francis Alba Heijdenrijk

manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager

Mail Francis Bel mij
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Gerelateerd nieuws
Amvest realiseert met hulp van BOAG in hoog tempo Gastenhuizen

In Nederland is een groot tekort aan aantrekkelijke woonvormen...

Garage Garenmarkt in Leiden feestelijk geopend

Vorige week is de moderne vijflaagse parkeergarage onder het...

BOAG en Stebru ‘Beste Bouwdouwer 2019’ voor woningontwikkeling OurDomain Blaak

Wethouder Bas Kurvers van Gemeente Rotterdam reikte gisteren de...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Nieuwbouw

Anna van Buerenplein

Nieuwbouw studentenhuisvesting en onderwijsvoorzieningen Anna van Buerenplein, Den Haag

Nieuwbouw

Centrumplein Waddinxveen

BOAG BV heeft namens ASR Vastgoed Ontwikkeling NV tijdens de uitvoeringsfase de directievoering en het toezicht verzorgd.

Nieuwbouw

Woonzorgcentrum Ewoud

Renovatie van het bestaande woonzorgcentrum en uitbreiding met appartementen en ruimten voor eerstelijns zorg.

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.