Ontwikkelmanagement

Onze integrale aanpak is onderscheidend voor BOAG. Vanuit onze brede kennis en ervaring adviseren en begeleiden we onze opdrachtgevers van initiatief tot en met oplevering, nazorg en onderhoud. Ook waar het gaat om het ontwikkeltraject weten we waarover we praten.

Onze projectmanagers nemen al naar gelang uw wensen de lead of ondersteunen u bij ruimtelijke projecten op het gebied van wonen, werken, leren, recreëren, winkelen en zorgen.

Gedelegeerd projectontwikkelaar

In alle fasen van een project kunnen onze projectmanagers de rol aannemen van gedelegeerd projectontwikkelaar. Dat kan al vanaf het locatieonderzoek en tijdens de prijsvraag, tender of ontwikkelcompetitie zijn waar u de kennis en ervaring van BOAG in het team opneemt. Binnen de kaders van het project werken wij doelgericht naar een succesvol proces toe. Onze projectmanagers hebben binnen BOAG de diverse disciplines tot hun beschikking om het project integraal te kunnen aansturen en beheersen, van bouwkostenmanagement tot onderhoudsadvies.

Adviesbureau gebiedsontwikkeling

Conceptueel denkvermogen en creativiteit, gekoppeld aan gedegen procesmatig werken, dat is wat u van BOAG kunt verwachten. Het uitgangspunt is waarde toe te voegen aan gebieden, gebouwen en ontwikkelingen. Wij zoeken de passende oplossing voor de mix en de optimale inpassing van het programma bij een binnenstedelijke ontwikkeling of een grootschalige ontwikkeling in het buitengebied.

Risicomanagement

Ontwikkelen is onlosmakelijk verbonden met risico’s nemen en beheersen. Dat inzicht hebben wij. Risicomanagement heeft daarom binnen het gehele ontwikkeltraject onze continue aandacht: we analyseren de risico’s op basis van de gezamenlijke doelstellingen, analyseren vervolgens de impact en bepalen met elkaar de beheersmaatregelen. Ook hier hebben wij – en u – het grote voordeel van de integrale aanpak binnen BOAG.

Design-Build

In het verlengde van ontwikkelmanagement ligt Design & Build: ontwerp en uitvoering is in één keer aanbesteed. Het bouwteam is bekend en alle partijen weten wat er qua budget en planning verwacht wordt. Binnen het veld van adviseurs is BOAG de sturende partij; uw aanspreekpunt dat u binnen de kaders van het project ontzorgt.

Aspecten van ontwikkelmanagement

Hieronder beschrijven wij globaal een aantal veel voorkomende aspecten van ontwikkelmanagement.

Meer weten?

Benieuwd wat onze adviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via het digitale contactformulier. Liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 010 – 209 35 35.

Meer weten over ontwikkelmanagement?

Onze managing director ing. Johan de Vries MSc kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Email Johan Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.