Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons de norm; wij hebben oog voor milieu, mens en maatschappij.

Kwaliteit en duurzaamheid

BOAG begeleidt zijn opdrachtgevers niet alleen bij de realisatie van gebouwen voor de gebruikers van nu, maar ook voor die van de toekomst. Om te zorgen dat ook zij nog optimaal van een gebouw gebruik kunnen maken, kiezen wij altijd voor hoogwaardige kwaliteit en waar mogelijk voor duurzame materialen.

Kwaliteit en duurzaamheid hebben onze constante aandacht, in alle facetten van de dienstverlening. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BOAG is gebaseerd op de NEN-EN-ISO 9001; milieumanagement is hierin geïntegreerd. Ook zijn wij lid van het Dutch Green Building Council, de organisatie die zich inzet voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarmee vaste onderdelen in onze bedrijfsvoering.

BOAG streeft naar een voortdurende verbetering van de milieuprestaties van de eigen organisatie. Wij werken op kantoor dan ook zo duurzaam mogelijk: we printen dubbelzijdig, scheiden afval en archiveren digitaal. De verdere implementatie van duurzaamheidsmaatregelen heeft onze permanente aandacht.

Duurzaam en energiezuinig

Duurzaam ondernemen kan op diverse niveaus en is onder meer afhankelijk van de mogelijkheden en de eisen van de opdrachtgever. In onze advisering zet BOAG waar mogelijk in op energiezuinigheid en circulariteit. Goede en betaalbare oplossingen vinden is de uitdaging die we graag aangaan. Expertise op het gebied van duurzaamheid en circulariteit is in eigen huis beschikbaar, evenals kennis van de verscheidenheid aan duurzame en energiezuinige keurmerken – BREEAM, WELL, NOM, BENG, Frisse Scholen en Energielabel C voor kantoren. Onze duurzaamheidsexperts en BREEAM-assessoren kunnen onze opdrachtgevers vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie ondersteunen met gericht advies of een objectieve beoordeling van duurzame bouw- en verbouwplannen.

Duurzame inzetbaarheid

Om onze continuïteit te waarborgen richten wij onze activiteiten bewust op het toevoegen van waarde op het gebied van milieu en welzijn. Zowel van de maatschappij als van onze medewerkers. BOAG wil een werkomgeving creëren waarin medewerkers gezond en betrokken blijven en waar zij zich kunnen ontwikkelen. Eind 2018 hebben we het traject duurzame inzetbaarheid ingezet, waarvoor steun is verleend vanuit het Europees Sociaal Fonds. Door het bevorderen van een leercultuur door training en coaching, de continue dialoog met de medewerkers op te zoeken en de eigen (project)verantwoordelijkheid te vergroten komen zij meer in hun kracht en kunnen zij uw, onze en hun eigen ambities waarmaken.