De kracht van het bureau is gelegen in het feit dat wij het vermogen hebben om zowel grote en kleine, als eenvoudige of complexe vastgoedobjecten te begeleiden.

Aanpak

BOAG is actief in een dynamische markt waarin de huisvestingsvraagstukken van klanten steeds complexer worden. Technologische ontwikkelingen en maatschappelijke trends volgen elkaar snel op en zijn van invloed op vastgoedbeslissingen.

Wij spelen hierop in door klantvriendelijk, marktgericht en flexibel te werken en ervoor te zorgen dat wij constant op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen in de markt en door te onderzoeken welke aanpak voor u als onze opdrachtgever tot het beste resultaat leidt. In de afgelopen 30 jaar hebben wij zo, vanuit onze kennis, ervaring en expertisegebieden, al vele nationale en internationale opdrachtgevers met hun huisvestingsopgaven bijgestaan en ontzorgd.

Expertise

Onze kracht ligt in het feit dat wij het vermogen hebben om grote en kleine, eenvoudige en complexe vastgoedvraagstukken te begeleiden. We kunnen inhaken op een schets, idee of initiatief, een startend traject en net zo goed op een lopend project. In alle gevallen verdiepen wij ons in de belevingswereld en de primaire processen van zijn opdrachtgevers en komen vervolgens goed beslagen ten ijs.

Gecertificeerde kwaliteit

Wij werken aan de hand van een kwaliteitsmanagementsysteem en zijn hiervoor gecertificeerd conform ISO9001. Daarnaast zijn wij geregistreerd als een ‘RICS regulated firm’, wat inhoudt dat wij voldoen aan de standaarden van professionaliteit en integriteit, zoals getoetst door Royal Institution of Chartered Surveyors.