De kracht van het bureau is gelegen in het feit dat wij het vermogen hebben om zowel grote en kleine, als eenvoudige of complexe vastgoedobjecten te begeleiden.

Aanpak

Wij zijn actief in een dynamische markt waarin de huisvestingsvraagstukken van klanten steeds complexer worden.

Wij spelen hierop in door klantvriendelijk, marktgericht en flexibel te werken en er voor te zorgen dat wij constant op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen in de markt en door te onderzoeken welke aanpak voor u tot het beste resultaat leidt. In de afgelopen 30 jaar hebben wij met onze ruim 50 medewerkers met veel plezier en een onbegrensde ambitie diverse nationale en internationale opdrachtgevers met hun huisvestingsopgaven bijgestaan en ontzorgd. Hiervoor gebruiken wij moderne methodes en technieken en putten wij uit een brede ervaring en een groot relatienetwerk.

Onze kracht

De kracht van het bureau is gelegen in het feit dat wij het vermogen hebben om zowel grote en kleine, als eenvoudige of complexe vastgoedobjecten te begeleiden. Daarnaast haken we gemakkelijk in op een pril idee, een startend traject of lopend project. Wij kunnen dit waarmaken omdat BOAG voortdurend investeert en zich intens verdiept in de belevingswereld en de primaire processen van onze opdrachtgevers. Daarnaast is ons managementsysteem gebaseerd op ISO 9001 en zijn wij geregistreerd als een ‘’RICS regulated firm’’, wat inhoudt dat wij voldoen aan de standaarden van professionaliteit en integriteit, zoals getoetst door Royal Institution of Chartered Surveyors.