Procesmanager BOAG aan de slag bij transformatie- loodsproject BUHA Doetinchem

Van BUHA, een organisatie die het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Doetinchem verzorgt, hebben wij opdracht gekregen om het proces rondom de transformatie van de geschakelde loods ( ± 4000 m²) op het BUHA-terrein te managen.

Er bestaat nog geen vaste blauwdruk om de loods te transformeren naar een aangepaste bestemming, maar men weet wel dat de ruimte onder andere zal gaan dienen als experience room voor een duurzame uitstraling – met behoud van bestaande functies.

Collega Peter den Hartog, zal de rol van Procesmanager op zich nemen en BUHA bijstaan in haar rol als opdrachtgever. Peter: ‘De sleutel tot succes zit hem in het goed in kaart brengen van het bestaande. Afhankelijk van het gebouw, de omgeving, het budget en de ambities van de opdrachtgever moeten voortdurend keuzes worden gemaakt en dus argumenten worden gewogen. Wat kan binnen de bestaande bebouwing aan waarde worden gehandhaafd en verbeterd? Hoe kunnen we het beste transformeren en renoveren, binnen de financiële kaders? Welk programma wordt waar ondergebracht? En welke partijen vormen het bouwteam? Al deze vragen dienen de komende periode te worden beantwoord.’

In de komende maanden zal BOAG starten met het opstellen van Het Programma van Eisen, het creëren van draagvlak en het vormgeven van het ontwerp – in afstemming met de organisatie. Vervolgens wordt het ontwerp uitgewerkt en gerealiseerd, zodat over ongeveer een jaar de medewerkers gebruik kunnen maken van de vernieuwde ruimte.

Verdere specificaties over het project

Opdrachtgever: BUHA (Beheer, Uitvoering, Handhaving en Afval)
Adres en plaats: Havenstraat 80, 7005 AG Doetinchem
Architect: N.n.b
Aannemer: N.n.b
Installatie adviseur: N.n.b
BOAG team Peter den Hartog – Procesmanager
Investeringskosten: 2 mln.
Startdatum project: 1-9-2018
Opleverdatum: 1-8-2019
Oppervlakte 4000 BVO
Verdiepingen 2
Technisch projectmanagement bij Parkeergarage Garenmarkt, Leiden

‘Monitoren en managen van de omgeving belangrijk onderdeel op een...

Kwaliteitscontrole uitvoering eengezinswoningen Tuinen van Sion

Deze week vond de eerste stort plaats in de tunnelkist...

Realisatie kelder nieuwe universiteitsbibliotheek UvA gestart

‘Directievoering en toezicht bij dit complexe project is ons op...

Geslaagde uitbreiding Fioretti College Teylingen

BOAG is adviseur van de Stichting Fioretti Teylingen bij het...

Ing. Johan de Vries MSc

‘Johan is één van de drie directieleden van BOAG en partner binnen de organisatie.’

Projecten

BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.