HOERA! De nieuwe BOAG website staat live!

Precies een week geleden klonken de champagneglazen op het nieuwe jaar. 7 dagen later is het weer feest: de nieuwe BOAG website is vanaf vandaag live.

Van 6 naar 0

Om stil te staan bij dit heuglijke feit werd er vanaf de bekendmaking op 1 januari 2018 afgeteld met als special dat iedere dag de meest spraakmakende functionaliteit werd uitgelicht.

Zes dagen tot de lancering

Wist u bijvoorbeeld dat op de nieuwe BOAG website wij liever geen scheiding maken tussen doelgroepen, sectoren of markten? Wij bieden helder advies aan op een manier die past bij het gebruiksdoel van vastgoed. Een ruimte waarin eindgebruikers optimaal kunnen wonen, beleven, zorgen, winkelen, werken en/of leren. Per slot van rekening streven wij met onze huisvestingsoplossing naar de optimale verbinding tussen mens, gebouw en gebruik.

Vijf dagen tot de lancering

Of u nou een belegger, ontwikkelaar, het bedrijfsleven, de overheid, of van een onderwijs- of zorginstelling bent, met de slimme actualiteiten tijdlijn van BOAG leest u alleen wat voor u interessant is. Op deze wijze kunnen wij gerichter informatie verstrekken aan verschillende soorten opdrachtgevers en nieuwe partijen specifieker informeren over onze marktvisies en werkzaamheden die verricht zijn.

Vier dagen tot de lancering

Aangezien de meeste ons kennen van de persoonlijke benadering, is het meer dan logisch dat BOAG zich ook op die manier online presenteert. Persoonlijk contact met wederzijds vertrouwen begint immers bij het zien van een gezicht. Op de nieuwe website zijn al onze adviseurs op basis van hun expertise gekoppeld aan pagina’s. Zo komt u zonder omweg bij de juiste expert terecht en kunt u direct gericht vragen stellen.

Drie dagen tot de lancering

Soms zijn de meest simpele toevoegingen het meest belangrijk. Dat geldt ook voor de nieuwe pictogrammen waar wij onze markten en diensten mee uitbeelden.  Niet alleen zijn deze universeel, maar ook lekker overzichtelijk. Het meest trots zijn wij op het tagginsysteem waaraan de pictogrammen zijn gekoppeld. Zo kunt u niet alleen onze informatie beter scannen en beoordelen, u kunt ook direct doorklikken naar soortgelijke items. Goed voor uw tijdmanagement.

Twee dagen tot de lancering

BOAG heeft gekozen voor een bijzonder uitklapmenu, eentje waarbij u op drie manieren op bij de juiste zoekresultaten komt. De route hangt volledig af van uw vastgoedkennis. BOAG bedient eenmaal een breed publiek. Het fijne aan deze structuur is dat u makkelijk door de kennislagen heen kunt klikken. Te veel moeite mag het namelijk niet kosten. Vakinhoud en bijpassende referenties zijn een kleine muisklik van elkaar verwijderd.

 

Nog 1 dag tot de lancering

BOAG strikt al jaren toptalent. Ons team is hierdoor veelzijdig: collega’s vanuit verschillende vakgebieden, bundelen hun specialiste kennis, leren zo van elkaar en voorzien klanten van totaaloplossingen. Tot de dag van vandaag strikken wij toptalenten dankzij onze goede reputatie, maar vanaf vandaag zal het BOAG sollicitantenplatform zijn naam eer aan doen.

Winkelcentrum Oranjerie: naast winkelen wordt er ook KEIHARD gewerkt

In de afgelopen maanden is er veel gebeurd op het...

Procesmanager BOAG aan de slag bij transformatie- loodsproject BUHA Doetinchem

Van BUHA, een organisatie die het beheer en onderhoud van...

Opbrengst fietstocht voor Ride for the Roses is 2.627,00 euro!

Vijf sportieve collega’s fietsten zondag 9 september onder de vlag...

BOAG & Vastgoedjournaal organiseren 29.11 een Bouwkosten en Vastgoed Conferentie

De sterk aantrekkende vastgoedmarkt en de grote druk tot productie...

Claire Wupkes

‘Een sensitieve dame die je met een brede glimlach benadert. In een quasi losse en vooral gezellige sfeer komt Claire...’

Projecten

BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.