Geweldig nieuws! Twee BOAG-projecten geselecteerd voor de NRW jaarprijs 2018 en een van de projecten wint!

De NRW jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retail-ontwikkeling van Nederland. Dit jaar heeft De Catharinasteeg in Leiden, van MRP Development gewonnen. BOAG was bij twee van de vier deelprojecten van de Aalmarkt als projectmanager en directievoering betrokken.

De tienkoppige jury vindt De Catharinasteeg de terechte winnaar vanwege het teruggeven van deze historische locatie aan de inwoners en bezoekers van de stad Leiden. De ontwikkeling van dit stuk stad, met een uitstekende mix van grote en kleine winkelunits, woningen en horeca, ontworpen door Rijnboutt Architecten, is zeer geslaagd.

In de veranderende wereld vormt een integrale gebiedsontwikkeling als de Catharinasteeg volgens de jury een zeer geslaagd voorbeeld voor de sector. ‘Een pronkstuk waarin een logisch rondje in de winkelrouting wordt gecreëerd en tegelijkertijd een verloederd stuk binnenstad tot nieuw leven is gewekt met prachtige winkels en bijzondere horeca.’

Deelproject: De Catharinasteeg

De Catharinasteeg is een van de vier deelprojecten die samen de Aalmarkt vormen. BOAG is betrokken geweest bij twee van de vier deelprojecten; Stadsgehoorzaalblok en De Catharinasteeg. BOAG ondersteunde MRP Development B.V. in de vorm van directievoering. Daarnaast heeft BOAG de belangen behartigd van de opdrachtgever en heeft de informatievertrekkingen tussen verschillende partijen, zoals de architect, constructeur, aannemer, de gemeente en overige adviseurs onderhouden.

Project: Winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum

Het tweede BOAG-project dat is genomineerd is winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum. De opgave bestond uit de herontwikkeling van circa 22.000 m2 BVO winkelruimte en nieuwbouw van circa 1.000 m2 BVO. Tijdens de gehele verbouwing bleef het winkelcentrum geopend wat de complexiteit van het project in belangrijke mate heeft beïnvloed. Hiertoe is de verbouwing gefaseerd uitgevoerd en is van alle betrokken partijen naast de extra aandacht voor een renovatietraject extra alertheid en creativiteit verlangd om dit zo goed mogelijk zonder extra overlast te laten slagen. BOAG heeft het projectmanagement in de ontwerpfase en de aanbesteding namens de opdrachtgever verzorgd, en in de uitvoering sturing geboden aan de realisatie middels projectmanagement en toezicht.

Johan de Vries statutair directeur en aandeelhouder BOAG

Ing. Johan de Vries MSc. (46) is benoemd tot statutair...

Pannenbier op Teylingen College Leeuwenhorst

In december heeft de uitbreiding van het Teylingen College Leeuwenhorst...

Basisschool de Joannes opgeleverd

De aannemer Schenkelbouw was op de eerste dag van de...

BOAG in 2019 wederom geregistreerd als RICS Regulated Firm

Ook voor 2019 heeft de directie haar geloofsbrieven ingediend en...

Rob van Loosbroek

‘Rob is een doorgewinterde senior projectmanager die gewend is op een stimulerende manier vastgoedvraagstukken aan te sturen en te begeleiden.’

Projecten

BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.