Drie Tenders voor zorg- en ontwikkellocaties!

Zorgorganisatie Florence is voornemens drie Tenders uit te schrijven. Florence zoekt geïnteresseerden in de ontwikkeling en verwerving van zowel vrije ontwikkelkavels als twee intramurale zorgcentra. Via deze pagina vindt u informatie over de Tenders en hieronder de contactgegevens om u aan te melden.

BOAG staat Florence bij in het tenderproces rond de drie locaties. Florence is bezig de stukken en de besluitvorming te organiseren. Ondertussen wordt met dit aanmeldingsproces de interesse gepeild en op basis van de aanmeldingen een  longlist gemaakt.

Locatie Loevesteinlaan te Den Haag

Florence pacht Locatie Loevesteinlaan van de gemeente Den Haag. Momenteel zijn Florence en de gemeente bezig met het opstellen van een kavelpaspoort. Daarbij wordt uitgegaan van een intramuraal zorgcentrum van circa 130 zorgplaatsen en voorzieningen voor Florence. Het overige plangebied wordt bestemd voor een vrij woonprogramma.

Florence zoekt een partij die de opstallen en het recht van erfpacht overneemt. Voor het intramurale programma zoekt Florence een partij die financiert, ontwikkelt, realiseert en aan Florence verhuurt. Voor het vrije programma een partij die financiert, ontwikkelt en realiseert.

Locatie Buitenplaats Westhoff te Rijswijk

Buitenplaats Westhoff is gelegen in de zogenaamde “landgoederenzone” in Rijswijk. Florence is eigenaar van de gehele locatie Westhoff. Op de locatie bevindt zich een woonzorgcentrum bestaande uit 175 woonzorg-eenheden met voorzieningen. Florence heeft voor een deel van de locatie een plan uitgewerkt tot op het niveau voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning (zie header nieuwsbericht). Het nieuw te bouwen appartementencomplex Buitenplaats Westhoff, gepland op de locatie van een in onbruik geraakte voormalige zusterflat, bestaat uit 41 appartementen in grootte variërend van 1-kamer studio’s van 32 m2 GBO tot 3-kamer appartementen van 89 m2 GBO. Het appartementengebouw is opgezet voor zelfstandige bewoning voor senioren, waarbij de primaire focus ligt op mensen met een (beginnende) ondersteunings- of zorgvraag.

Florence zoekt voor de nieuwbouwlocatie een (institutionele) belegger of beleggingsinstelling dat het nieuwbouwproject inclusief grond koopt, financiert, ontwikkelt, realiseert en zelfstandig exploiteert.

Locatie Westhoff te Rijswijk

Naast de nieuwbouw Buitenplaats Westhoff gaat er op de locatie Westhoff een andere nieuwbouwontwikkeling plaatsvinden. Ter vervanging van een gedeelte van het bestaande woonzorg-centrum wordt een aantal zorgwoningen gerealiseerd. Florence wil circa 80 zorgwoningen ten behoeve van zware zorg huren van een te selecteren eigenaar die het nieuwbouwproject inclusief grond koopt, financiert, ontwikkelt, realiseert en zelfstandig exploiteert.

De hierboven weergegeven afbeelding is ter indicatie. 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van de bovenstaande tenders? U kunt uw interesse uiterlijk 9 juli kenbaar maken aan Chiel Buddingh via het onderstaande mailadres onder vermelding van het onderwerp ‘Tenders Florence’.

aanbestedingen@boag.com

U krijgt een ontvangstbevestiging en u ontvangt een aanmeldingsformulier.

Wonen met de luxe van een vijfsterrenhotel

Naast het iconische Hotel van Oranje in Noordwijk komt de...

Bezoek ons 3-4-5 november op de online PROVADA

Per 1 juli 2020 hebben Drees & Sommer en BOAG...

Nieuwbouw Kindcentrum Trampoline in gebruik genomen

Vandaag, op de eerste schooldag na de herfstvakantie, hebben het...

Snel flexibel zorgvastgoed realiseren: een complexe operatie die vraagt om strak projectmanagement

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat als...

Kan ik u helpen?
ing. Johan de Vries MSc

managing director

Mail Johan Bel mij
Projecten
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Maak een afspraak

Tel. +31 (0)10 - 209 35 35
E-mail info.nl@dreso.com

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.