Drees & Sommer en BOAG gaan samen verder

1 juli 2020 Nieuwsberichten

BOAG Advies en Management is als een volledige dochtermaatschappij toegetreden tot Drees & Sommer.  Met circa 50 medewerkers wordt BOAG samengevoegd met Drees & Sommer Nederland dat momenteel ook 50 medewerkers heeft. Per 1 juli bestaat het directieteam van Drees & Sommer Nederland uit Michel de Haan, Kurt van Dijk, Ton Heijmans, André Leeuwis en Johan de Vries.

Drees & Sommer SE is een toonaangevend, internationaal opererend vastgoedgerelateerd advies- en projectmanagementbureau met een hoofdvestiging in Duitsland (Stuttgart). Wereldwijd werken 3.820 medewerkers vanuit 46 kantoren; de bruto omzet in 2019 bedroeg € 500 miljoenHet bureau heeft door zijn full service dienstverlening, jarenlange ervaring en goede reputatie een sterke impact op de (internationale) markt van vastgoedadvisering en projectmanagement. BOAG is net als Drees & Sommer een allround advies- en projectmanagementbureau dat kiest voor een brede en sectorale dienstverlening. BOAG is actief in diverse sectoren zoals leren, zorgen, werken, beleven, winkelen en wonen 

“Michel de Haan, directievoorzitter Drees & Sommer Nederland: “De fusie met BOAG is een belangrijke stap in de Nederlandse vastgoedmarkt én in onze Europese ontwikkeling: die naar leidende, Europese vastgoedexpert, gedreven door innovatie en circulaire economie.””

De twee advies- en projectmanagementbureaus zijn complementair aan elkaar. Met de fusie van de twee bedrijven wordt de dienstverlening van Drees & Sommer in Nederland en internationaal verder vergroot.  

De dienstverlening van de vernieuwde organisatie in Nederland omvat de volgende business lines: 

  • Projectmanagement en Development management 
  • User experience & workplace consulting 
  • Fit-out projectmanagement 
  • Facility management consulting 
  • Real estate consulting 
  • Cost consulting  
  • Construction management 
  • Infrastructure consulting  

 

Opdrachtgevers profiteren door het samengaan van twee sterke bureaus onder meer van de zeer brede aanwezige kennis en schat aan ervaring, opgedaan bij nationale en internationale organisaties en projecten. De samenvoeging zorgt voor nog meer slagkracht, uitgebreide integrale samenwerkingsmogelijkheden en een groot internationaal netwerk.  

“Ton Heijmans, managing director Drees & Sommer Nederland (voorheen directievoorzitter BOAG): "De samenvoeging van BOAG en Drees & Sommer Nederland stelt ons in de gelegenheid onze klanten nationaal en internationaal een breder advies- en dienstenpakket aan te bieden. Tegelijkertijd creëert deze stap voor onze huidige en toekomstige werknemers een aantrekkelijk perspectief.” ”

Voor de huidige en toekomstige medewerkers van Drees & Sommer biedt de vernieuwde, grotere organisatie veel nieuwe carrièrekansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Alle medewerkers worden ondergebracht bij Drees & Sommer Nederland – in de overgangsfase blijft BOAG de eigen naam tijdelijk gebruiken met de toevoeging ‘Part of Drees & Sommer’. In Nederland werkt Drees & Sommer vanaf nu vanuit kantoren in Amsterdam (Nieuw-Vennep), Rotterdam (Capelle aan den IJssel) en Eindhoven.    

Download het persbericht over de fusie Download impressie referentieprojecten Download press release about the merger Download impression references
Wonen met de luxe van een vijfsterrenhotel

Naast het iconische Hotel van Oranje in Noordwijk komt de...

Bezoek ons 3-4-5 november op de online PROVADA

Per 1 juli 2020 hebben Drees & Sommer en BOAG...

Nieuwbouw Kindcentrum Trampoline in gebruik genomen

Vandaag, op de eerste schooldag na de herfstvakantie, hebben het...

Snel flexibel zorgvastgoed realiseren: een complexe operatie die vraagt om strak projectmanagement

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat als...

Kan ik u helpen?
Ton Heijmans MRICS

managing director Drees & Sommer Nederland

Mail Ton Bel mij
Projecten
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Maak een afspraak

Tel. +31 (0)10 - 209 35 35
E-mail info@boag.com

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.