Chefaine Piris: de nieuwe aanwinst van het secretariaat van BOAG

De laatste tijd brachten wij u er regelmatig van op de hoogte als BOAG een adviseur of projectmanager heeft mogen verwelkomen, maar dit keer verwelkomen wij een nieuwe collega die achter de schermen van belangrijke betekenis is. Zo heeft het secretariaat er onlangs een nieuwe collega bij gekregen: projectsecretaresse Chefaine Piris.

Chefaine trekt met haar 19 jaar de gemiddelde leeftijd van onze BOAG collega’s flink omlaag, maar onderschat haar professionaliteit niet: Chefaine heeft de opleiding tot directiesecretaresse/ managementassistente afgerond, haar CV is piekfijn op orde, ze is een harde werker, stelt zich behulpzaam en beleefd op naar onze opdrachtgevers en heeft bewust gekozen voor deze branche en de uitdagingen die je bij dit beroep kunt verwachten.

Chefaine: ‘Ik heb voor BOAG gekozen omdat de sector mij erg interesseert en de afwisseling van projecten mij scherp houdt. Voor nu ligt de focus om het geleerde zo goed mogelijk in de praktijk brengen. Als beginnend secretaresse hoop ik bij BOAG veel van het vak te kunnen leren en te ontdekken wat ik kan en wat ik zou kunnen verbeteren. Mijn persoonlijke groei hoop ik bij BOAG zo goed mogelijk te kunnen voortzetten.’

Namens het hele BOAG team heten we Chefaine van harte welkom!

Johan de Vries statutair directeur en aandeelhouder BOAG

Ing. Johan de Vries MSc. (46) is benoemd tot statutair...

Pannenbier op Teylingen College Leeuwenhorst

In december heeft de uitbreiding van het Teylingen College Leeuwenhorst...

Basisschool de Joannes opgeleverd

De aannemer Schenkelbouw was op de eerste dag van de...

BOAG in 2019 wederom geregistreerd als RICS Regulated Firm

Ook voor 2019 heeft de directie haar geloofsbrieven ingediend en...

Claire Wupkes

‘Een sensitieve dame die je met een brede glimlach benadert. In een quasi losse en vooral gezellige sfeer komt Claire...’

Projecten

BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.