BOAG viert 30-jarig bestaan

Dit jaar viert BOAG zijn dertigjarig bestaan. In deze dertig jaar is de organisatie gegroeid van een ambitieuze start-up tot een gerenommeerd, onafhankelijk, allround advies- en managementbureau in de vastgoedmarkt.

In 1989 richtte Ben Heijmans BOAG Bouw Advies Groep op.  In 2005 nam zijn zoon, Ton Heijmans,  samen met twee partners BOAG over. De naam BOAG bleef bestaan, maar vanaf dat moment met de toevoeging Advies en Management, omdat het woord “Bouw” wel eens verkeerde associaties gaf.

Vanaf de oprichting richt BOAG zich op het realiseren van vastgoedoplossingen die de bedrijfsvoering van zijn opdrachtgevers versterken. De eerste jaren was BOAG voornamelijk actief in kantoren en de bedrijfshallen in het havengebied van Rotterdam; tegenwoordig opereert BOAG in de sectoren Wonen, Werken, Winkelen, Zorgen, Leren en Beleven.

“Veel van onze relaties zijn ons door de jaren heen blijven inhuren”, vertelt directievoorzitter Ton Heijmans. “Het zijn opdrachtgevers die vanuit de diverse disciplines met ons hebben kennisgemaakt:  huisvestingsadvies, bouwkostenadvies, vastgoedadvies, bouwmanagement en ontwikkelmanagement. Persoonlijk contact is daarbij zó belangrijk. Evenals voeling houden met de markt van onze klanten. Mede dankzij hen vieren we vandaag ons dertigjarig jubileum. Een prestatie waar wij bijzonder trots op zijn.”

André Leeuwis is sinds 2005 statutair directeur en aandeelhouder en dagelijks nauw betrokken bij een aantal grote projecten in het land.  “Eén van de onderscheidende punten van BOAG is dat we ons blijven vernieuwen voordat de markt daarom vraagt. We creëren kwalitatieve huisvestingsoplossingen die toekomstbestendig en uitvoerbaar zijn. Uitgangspunt daarbij is dat we met onze integrale projectaanpak waarde toevoegen voor de totale levenscyclus van vastgoed.”

Met de benoeming van een derde complementaire statutair directeur is BOAG klaar voor de komende dertig jaar.  Johan de Vries, vanaf 2015 werkzaam als directeur van BOAG en recentelijk ook toegetreden tot de statutaire directie: “Na onze verhuizing in 2018 naar een nieuwe, eigentijdse locatie stralen we meer dan ooit uit wie we zijn: vakkundig, open, transparant, gedreven, betrokken en modern. BOAG staat helemaal gesteld voor groei!”

In het kader van het jubileum heeft BOAG Advies en Management, samen met een aantal van zijn opdrachtgevers en medewerkers, een film laten maken. De film bekijkt u vanaf de homepage van de BOAG-site.

Wonen met de luxe van een vijfsterrenhotel

Naast het iconische Hotel van Oranje in Noordwijk komt de...

Bezoek ons 3-4-5 november op de online PROVADA

Per 1 juli 2020 hebben Drees & Sommer en BOAG...

Nieuwbouw Kindcentrum Trampoline in gebruik genomen

Vandaag, op de eerste schooldag na de herfstvakantie, hebben het...

Snel flexibel zorgvastgoed realiseren: een complexe operatie die vraagt om strak projectmanagement

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat als...

Kan ik u helpen?
Ton Heijmans MRICS

managing director Drees & Sommer Nederland

Mail Ton Bel mij
Projecten
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Maak een afspraak

Tel. +31 (0)10 - 209 35 35
E-mail info.nl@dreso.com

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.