BOAG Advies en Management breidt team uit met Remko Liekelema

Remko Liekelema (41 jaar), getrouwd en vader van twee jongens, woonachtig in Delft, is per 1 feb 2018 in dienst getreden als projectmanager bij de unit maatschappelijk vastgoed van BOAG. Remko zal zich gaan richten op het oppakken van projecten in de eerste fase van acquisitie, planvorming, haalbaarheid en ontwikkelmanagement.

Remko: ‘’In de zorgmarkt moet een enorme inhaalslag plaatsvinden bij het moderniseren van verpleeghuizen in de vorm van renovatie of sloop/nieuwbouw. Tevens moet aan veel verouderde verzorgingshuizen een nieuwe invulling of bestemming worden gegeven. Hier liggen zeker kansen voor BOAG’’ Remko vervolgt: ‘’Met mijn kennis van en ervaring met de huisvesting voor ouderen én met het ontwikkelen van woningbouwprojecten, kan ik een relevante bijdrage leveren aan de acquisitie en ontwikkeling van dergelijke (gecombineerde) projecten.’’

Remko is als projectmanager vastgoed werkzaam geweest bij een zorginstelling voor ouderen in de regio Delft. Hij heeft zich daar onder andere beziggehouden met nieuwbouw van verpleeghuizen en verbouw van verzorgingshuizen. Daarnaast heeft hij in nauwe samenwerking met de zorg strategische huisvestings- en vastgoedplannen en een functioneel en technisch PvE voor nieuwbouw gemaakt.

Daarnaast is Remko ruim tien jaar werkzaam geweest als woningbouwontwikkelaar bij ASR Vastgoed Ontwikkeling. Daar is hij na zijn studie economische geografie in Groningen begonnen. Na enkele jaren groeide Remko door naar projectmanagement en heeft hij in die periode met name woningbouwprojecten gedaan op Vinexlocaties; zowel grond- als opstalexploitaties.

Remko heeft in die tijd bij ASR Vastgoed Ontwikkeling de MRE-opleiding in Amsterdam gevolgd. Het laatste anderhalf jaar is Remko als adviseur werkzaam geweest bij DVP te Den Haag.

Bedrijfshuisvesting Mueller BV officieel geopend!

Het is feest bij Mueller, expert in warmtewisseling en opslag...

Architect nieuwbouw Kindcentrum de Trampoline geselecteerd!

DAT-architecten uit Tilburg gaat het ontwerp maken voor het nieuwe...

BOAG heeft er weer een sterke speler bij: Projectmanager Uitvoering, Marcel Karel

Sinds februari werkt Marcel Karel bij BOAG, en toch zijn...

Student Ruimtelijke Ontwikkeling loopt 10 weken stage bij BOAG

Tijdens een oriënterende onderzoeksstage van 10 weken wil Daline onderzoeken...

Remko Liekelema

‘Remko is een ontwikkelingsmanager (gebied en vastgoed) met een helikopterview en kan projecten ontwikkelen van het eerste initiatief tot en...’

Projecten

BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.