Wij zijn actief in
Zorgen

Zorg en Wonen (24uurs zorg)

Het moment komt dat de 24uurs zorgvraag noodzakelijk is en dit niet meer in de eigen woning te verantwoorden is. Wanneer de regie over het eigen leven grotendeels wegvalt is een goed beleid rondom Zorg en Wonen nodig.

Evenals het belang dat de thuisomgeving aansluit bij de bewoners en familie. De omgeving moet zodanig zijn ingericht dat het leven nog als prettig wordt ervaren. Daar ligt een taak voor het werk van de hulpverleners, maar zeker ook voor de fysieke omgeving. BOAG kan hierin haar meerwaarde leveren.

Wat kan BOAG voor u creëren?

Bij zware 24uurs zorg (somatisch en/of psychogeriatrisch) gaat de zorgvisie uit van respect voor eigen identiteit, levensvisie en autonomie van zorgvragers. Deze visie bepaalt de integrale opgave voor het inrichten van toekomstbestendige, maatwerk woonomgevingen.

Voor het vertalen van uw zorgvisie is een concreet ontwerp en een plan voor het realiseren van de meeste passende omgeving gewenst. BOAG biedt u de gewenste ondersteuning, kennis en ervaring bij het concretiseren van uw wensen. In een nieuwbouw situatie, in combinatie met andere huisvestingswensen, maar zeker ook met een oog op het verbeteren van uw huidige huisvesting. Want: is uw pand optimaal aan te passen aan uw wensen in de nabije en verre toekomst? En is het mogelijk om efficiënte zorg te verlenen waarbij de optimale belevingswereld voor uw zorgvragers niet in gedrang komt? En weet u trouwens hoe u de financiële randvoorwaarden bepaalt bij ontwikkeling, realisatie, en exploitatie? Dit soort vragen stemmen wij graag met u af, zodat iedere keuze een weloverwogen keuze wordt.

Advies op maat

Vanaf het eerste initiatief gaan onze adviseurs met u in gesprek. Wij formuleren samen met u het ruimtelijke, technische, functionele en financiële programma van eisen. Wanneer deze definitief zijn, selecteren wij gezamenlijk partijen die deze eisen doorvertalen naar een passend ontwerp. Tevens adviseren wij u over de wijze van aanbesteden en uitvoeren. Met onze eigen kostendeskundigen (bouw- en investeringskosten) en directievoerders bewaken wij gedurende de uitvoering de kwaliteit tot en met de oplevering. Met een door ons gemaakt meerjarenonderhoudsplan en meerjarenonderhoudsbegroting bent u ook gedurende de exploitatieperiode verzekerd van waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij Zorg en Wonen (24uurs zorg)?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ir. Peter van den Hoogen is de persoon die u hier mee over kan vertellen.

Stuur Peter een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
HOERA! De nieuwe BOAG website staat live!

Precies een week geleden klonken de champagneglazen op het...

Persbericht 21 november 2017 – Bouw woontoren BRIGHT van start

Vrijdag 10 november 2017 zijn de contracten getekend, tussen...

Een vraag aan: Ton Heijmans

Welke stad gaat volgens jou actief om met verdichting,...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Bestaande bouw

Diverse haalbaarheidsonderzoeken BOOR

Opstellen diverse haalbaarheidsonderzoeken

Plantoets extramurale woon-zorg voorziening voor zorginstelling Cavent

Bestaande bouw

Basisschool Het Podium

Business Case toekomstige ontwikkeling basisschool Het Podium

Wist u dat

BOAG sinds 1989

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.