Wij zijn actief in
Zorgen

Zorg en Wonen (24-uurs zorg)

Wanneer 24-uurs zorg noodzakelijk is en dit niet meer in de eigen woning te verantwoorden is, wanneer de regie over het eigen leven grotendeels wegvalt is een goed beleid rondom Zorg en Wonen nodig.

Net zo belangrijk is het dat de thuisomgeving aansluit bij de bewoners en familie. De omgeving moet zodanig zijn ingericht dat het leven nog als prettig wordt ervaren. Daar ligt een taak voor het werk van de hulpverleners, maar zeker ook voor de fysieke omgeving. BOAG levert hierin een duidelijke meerwaarde .

Wat kan BOAG voor u creëren?

Bij zware 24-uurs zorg (somatisch en/of psychogeriatrisch) gaat de zorgvisie uit van respect voor eigen identiteit, levensvisie en autonomie van zorgvragers. Deze visie bepaalt de integrale opgave voor het inrichten van toekomstbestendige, maatwerk woonomgevingen.

Voor het vertalen van uw zorgvisie is een concreet ontwerp en een plan voor het realiseren van de meeste passende omgeving gewenst. BOAG biedt u de gewenste ondersteuning, kennis en ervaring bij het concretiseren van uw wensen. In een nieuwbouwsituatie, in combinatie met andere huisvestingswensen, maar zeker ook met het oog op het verbeteren van uw huidige huisvesting. Want: is uw pand optimaal aan te passen aan uw wensen in de nabije en verre toekomst? En is het mogelijk om efficiënte zorg te verlenen waarbij de optimale belevingswereld voor uw zorgvragers niet in gedrang komt? En weet u trouwens hoe u de financiële randvoorwaarden bepaalt bij ontwikkeling, realisatie, en exploitatie? Dit soort vragen stemmen wij graag met u af, zodat iedere keuze een weloverwogen keuze wordt.

Advies op maat

Vanaf het eerste initiatief gaan onze adviseurs met u in gesprek. Wij formuleren samen met u het ruimtelijke, technische, functionele en financiële programma van eisen. Wanneer deze definitief zijn, selecteren wij gezamenlijk partijen die deze eisen doorvertalen naar een passend ontwerp. Tevens adviseren wij u over de wijze van aanbesteden en uitvoeren. Met onze eigen kostendeskundigen (bouw- en investeringskosten) en directievoerders bewaken wij gedurende de uitvoering de kwaliteit tot en met de oplevering. Met een door ons gemaakt meerjarenonderhoudsplan en meerjarenonderhoudsbegroting weet u ook gedurende de exploitatieperiode waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij Zorg en Wonen (24-uurs zorg)?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ir. Peter van den Hoogen is de persoon die u hier meer over kan vertellen.

Stuur Peter een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
Transformatie maakt Amsterdams Prinsengrachtziekenhuis toekomstbestendig

Voor het transformatieproces van het Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis gaan we...

Leanne Ruitenbeek gestart als zakelijk manager bij BOAG

Leanne Ruitenbeek is per 1 juli als zakelijk manager...

Realisatie kelder nieuwe universiteitsbibliotheek UvA gestart

‘Directievoering en toezicht bij dit complexe project is ons...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Nieuwbouw

TDD Oude Pekela & Winschoten

Technisch Due Dilligence Oude Pekela

Plantoets extramurale woon-zorg voorziening voor zorginstelling Cavent

Nieuwbouw

Woonzorgcentrum Ewoud

Renovatie van het bestaande woonzorgcentrum en uitbreiding met appartementen en...

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.