Wij zijn actief in
Zorgen

Ontmoetingscentra, eerstelijns-, specialistische zorg

Voorzieningen in de nabijheid van het wonen (en de zorg) zijn van grote betekenis voor het welbevinden van bewoners en zorgverleners. Een parkje, winkels, de bushalte. Een HOED in de buurt, de apotheek en spreekruimten voor specialistische zorg.

Om zoveel mogelijk verbinding te kunnen leggen met de omwonenden wordt vaak gedacht aan een ontmoetingsruimte (restaurant, activiteitenruimten), voor de gezelligheid, om mantelzorg aan te trekken, om de zorginstelling bekendheid te geven en als service voor de (meer of minder) zelfstandige bewoners in het centrum en de buurt. Sinds het verdwijnen van het oude verzorgingshuis met zijn voorzieningen is het niet meer vanzelfsprekend dat de zorginstelling voorzieningen exploiteert buiten de zware zorg om, maar de behoefte eraan is niet weg. Het wordt alleen anders georganiseerd, vaak met meerdere partijen die niet specifiek een zorgpartij hoeven te zijn.

Wat kan BOAG voor u creëren?

De adviseurs van BOAG denken mee over de wens van het bijeenbrengen van verschillende voorzieningen. Welke aanbieders zijn reeds betrokken bij de wijk. Welke ontwikkelingen vinden er plaats in de buurt, wijk of dorp/stad. Wat is de demografische ontwikkeling van de wijk of de buurt. Wat is de gemeentelijke visie en hoe zijn de verhoudingen tussen het bezit van vastgoed in de wijk. Het is een samenspel van wensen, visies en partijen met de tijd als belangrijke factor.

Advies op maat

BOAG stelt samen met u samenwerkingsovereenkomsten op met de verschillende partijen. Vervolgens brengen we de ruimtelijke en financiële uitgangspunten in beeld brengen en stellen we deze vast in ontwikkel- en realisatieovereenkomst.

Met onze eigen kostendeskundigen (bouw- en investeringskosten) en directievoerders bewaken wij gedurende de uitvoering de kwaliteit tot en met de oplevering. Met een door ons gemaakt meerjarenonderhoudsplan en meerjarenonderhoudsbegroting bent u ook gedurende de exploitatieperiode verzekerd van waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij Ontmoetingscentra, eerstelijns-, specialistische zorg?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ir. Peter van den Hoogen is de persoon die u hier meer over kan vertellen.

Stuur Peter een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
Johan de Vries statutair directeur en aandeelhouder BOAG

Ing. Johan de Vries MSc. (46) is benoemd tot...

BOAG in 2019 wederom geregistreerd als RICS Regulated Firm

Ook voor 2019 heeft de directie haar geloofsbrieven ingediend...

Chefaine Piris: de nieuwe aanwinst van het secretariaat van BOAG

De laatste tijd brachten wij u er regelmatig van...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten

Plantoets extramurale woon-zorg voorziening voor zorginstelling Cavent

Bestaande bouw

Stichting Vincentius Rotterdam

Renovatie gemeentelijk monument van Stichting Vincentius voor begeleid wonen door...

Nieuwbouw eerstelijnsgezondheidscentrum

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.