Wij zijn actief in
Zorgen

Alles over Zorgen

De zorgsector is al jaren volop in beweging. De verantwoordelijkheden en taken van de zorginstellingen veranderen mee. Dit heeft effect op het aanbod en gebruik van zorgvastgoed. BOAG kan met u meedenken in het gehele huisvestingstraject.

In Nederland groeit deze markt sneller dan de economie. De zorgmarkt verandert, ten eerste als gevolg van het veranderde zorgstelsel, waarbij de rollen, financiering en verantwoordelijkheden anders zijn komen te liggen. Ten tweede heeft de zorg als sector enorme vooruitgang geboekt. Ook maatschappelijke factoren als vergrijzing en welvaartstoename spelen duidelijk een rol. Als we in het bijzonder naar zorgvastgoed kijken, zijn daarnaast ook de ontwikkelingen in die markt van invloed.

Kwalitatief zorgvastgoed

Veranderingen in het overheidsbeleid leiden tot een toename in de vraag naar kwalitatief hoogwaardige zorg én zorgvastgoed. De verantwoordelijkheid voor huisvesting ligt bij de zorginstelling zelf. Daarbij is het creëren van een comfortabele werk- en in veel gevallen ook woonomgeving van even groot belang als het faciliteren van eersteklas zorg.

Integrale aanpak zorgvastgoed

BOAG kan met u meedenken vanaf een eerste kwaliteitsscan, huisvestingsadvies en haalbaarheidsonderzoek tot en met de aan- of verkoop van het vastgoed, het begeleiden van de realisatie van een gebouw, de kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering, het onderhoud en beheer. Onze meerwaarde is de integrale aanpak binnen onze eigen organisatie. Het uitgangspunt is om samen met u te komen tot een effectief en uitgebalanceerd aanbod van ruimte voor zorgverlening en wonen, die past bij u en uw exploitatie. Overweegt u te beleggen in maatschappelijk vastgoed? Juist in de groeiende markt kan dat heel interessant zijn. Wij adviseren u graag over de waardering, aankoop of verkoop van zorgvastgoed.

Actuele kennis zorgvastgoed

Onze sectorspecialisten op het gebied van zorgvastgoed zijn op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen van zorggerelateerde huisvesting. Kennen de wet- en regelgeving die van toepassing is op zorgvastgoed. En kunnen invulling geven aan begrippen als Total Cost of Ownership, CO2 routekaarten en duurzaamheid. Wij gaan graag met u in overleg om uw situatie te analyseren, vorm te geven en te begeleiden.

Verschillende zorgmarkten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende zorgmarkten waarin wij ervaring hebben opgedaan. Per markt geven wij globaal aan wat u van ons kunt verwachten.

Een vrijblijvende afspraak met BOAG

Benieuwd wat onze adviseurs voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via het online contactformulier en maak een geheel vrijblijvende afspraak. Daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar via 010 – 209 35 35.

Meer weten over zorgen?

Onze sectormanager/senior projectmanager ing. Patricia van Hest-Osseweijer kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Email Patricia Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.