Wij zijn actief in
Wonen

Ruimte om in te wonen

De Nederlandse huizenmarkt is al lange tijd in ontwikkeling. Onderwerpen als polarisatie, betaalbaarheid, CO2-compensatie, duurzaamheid en kwaliteit hebben de volle aandacht. BOAG kent de woningmarkt en staat ontwikkelaars, beleggers, corporaties en andere professionele en niet-professionele vastgoedpartijen ter zijde bij de realisatie van toekomstbestendig residentieel vastgoed.

Een groter consumentenvertrouwen, groeiende werkgelegenheid en een lage hypotheekrente zorgen de laatste jaren voor pieken in de huizenprijzen. Hoewel de groei wat afvlakt, blijft de vraag naar koop- én huurwoningen groter dan het aanbod. De druk die dit oplevert in de woningmarkt vraagt om snel schakelen en om innovatieve oplossingen. BOAG kan ondersteuning bieden bij zowel de ontwikkeling van enkele woningen, woontorens in centrumgebieden als wel hele gebieden.

Woningrenovatie, transformatie en nieuwbouw

Of het nu gaat om studentenhuisvesting, binnenstedelijke hoogbouw, levensloopbestendige of grondgebonden woningen, om koop of huur, wij kennen de diverse markten, de ontwikkelingen in die markten en hun spelers in zowel de publieke als de private sector. In nauw overleg bepalen we welke keuze voor uw locatie en situatie de beste is: renovatie, transformatie of nieuwbouw. BOAG begeleidt u vanaf het eerste initiatief tot en met de realisatie.

Gebiedsregisseur woningbouw

Ook is BOAG regelmatig als gebiedsregisseur bij ontwikkelingen betrokken, vanaf idee, initiatief, concept en ontwerp tot en met uitvoering, oplevering, onderhoud en exploitatie. Op basis van ruim dertig jaar kennis en ervaring in bouw en vastgoed, adviseert en begeleidt BOAG ambitieuze, complexe ontwikkelopgaven in het maatschappelijke en commerciële werkveld. Conceptueel denkvermogen, creativiteit en vormen daarvoor de grondslag.

Gedelegeerd projectontwikkelaar

Voor de ontwikkeling of herontwikkeling van projectmatige woningen is soms specifieke en specialistische kennis noodzakelijk die een vastgoedeigenaar of locatie-eigenaar niet zelf in huis heeft. In de rol van >a href=”/planontwikkeling/gedelegeerd-projectontwikkelaar/” title=”Gelegeerd projectontwikkelaar BOAG”>gedelegeerd projectontwikkelaar is BOAG dan namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor (delen van) het totale projectontwikkelingsproces.

Thuis in woningbouw

BOAG is thuis in de diverse werkvelden van woningbouw. Hieronder vindt u een overzicht van deze deelmarkten. Per markt geven wij globaal aan wat u van ons kunt verwachten.

BOAG voor uw woningbouwproject

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van BOAG en benieuwd wat onze projectmanagers en professionele bouwadviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct geheel vrijblijvend contact met ons bouwmanagementbureau op. Vul het in of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer .

Meer weten over wonen?

Onze managing director ing. Johan de Vries MSc kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Email Johan Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.