Wij zijn actief in
Winkelen

Winkelcentra

Winkelcentra in de grote steden worden ontwikkeld en herontwikkeld tot centra waar het publiek en de (grote retailers) elkaar ontmoeten en ervaren en waarbij winkelen voor het publiek een beleving wordt.

BOAG kan dankzij zijn kennis en ervaring transformaties en renovaties bij bestaande centra omzetten tot succesvolle verbouwtrajecten.
Wij maken voor de opdrachtgever, belegger, ontwikkelaar of retailer verschil in diverse aspecten. Deze lichten wij hieronder toe.

Concepten

Het concept vraagt om een heldere visie. Dit moet een centrum maken tot een plek om te verblijven en het winkelen tot een plezierige activiteit te laten worden voor het hele gezin. Het vult in wat webshopping niet kan bieden. Met haar ruime ervaring kan BOAG het huidige centrum beoordelen en voorzien van een pallet aan keuzes om deze succesvol qua formule, voorzieningen en nieuwe uitstraling te voorzien.

Kosten

De eigen bouwkostenafdeling kan het concept of idee tot renovatie en ieder volgende ontwerpfase voorzien van de juiste bouw- en investeringskosten. Hier spelen factoren als een gefaseerde uitvoering en bouwen tijdens het winkelen een factor die bewust wordt ingecalculeerd.

Planning

Bij renovaties vraagt een gedegen kennis van de dagelijkse gang van zaken in een centrum om specifiek kennis. Plannen dienen (ook technisch) gefaseerd uitgevoerd te kunnen worden. Tijdelijke huisvesting dient eenvoudig te kunnen worden voorzien, en liever nog vermeden. Een faseringscenario dient samen met de beheerder, vanuit de techniek en commercie, degelijk maar ook flexibel te worden opgezet. Hierbij dient een goed beeld van in- en afbouw tevens ingepast te worden.

Retailers en afbouw

BOAG beschikt over eigen afbouw coördinatoren die naast de renovatie toezien op een juiste inpassing en uitvoering van de inbouwpakketten van de retailers zodat de diverse ontwerp- en afbouwstromen naast elkaar en passend binnen de totaalplanningen oplopen. Zij zijn de dagelijks contactpersoon namens de verhuurder tussen de bouw en retailer.

Ontwerp en uitvoering

BOAG treedt op als voorzitter van het ontwerpteam, verzorgt voor de opdrachtgever de aanbesteding en als directievoerder en toezichthouder voert BOAG de regie namens de opdrachtgever. Tijdens het hele proces wordt zo de opdrachtgever richting adviseurs en aannemer professioneel ondersteunt en kan zij haar taken delegeren.

Meer weten over winkelen?

Onze projectmanager Ing. Johan de Vries MSc kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Mail Johan Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/ senior projectmanager
Ing. Ruud Alderliesten projectmanager
Ing. Oth Blom MSc projectmanager/ huisvestingsadviseur
Ing. Jeffrey Dirks projectmanager
Ing. Jeroen van Egmond projectmanager
Ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/ directievoerder
Ir. Peter van den Hoogen senior projectmanager/ huisvestingsadviseur
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager
Jasmijn Klingens projectmanager
Ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Ing. André Leeuwis MRICS directeur/ senior projectmanager
Marc Mattheijer senior projectmanager
Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen projectmanager uitvoering
Ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
Boris Plukaard projectmanager
Roeland van de Scheur senior projectmanager
Ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
Ing. Johan de Vries MSc directeur/ senior projectmanager
Ir. Chantal Weijers-Burger executive manager/ senior projectmanager

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.