Wij zijn actief in
Winkelen

Winkelcentra

Winkelcentra in de grote steden worden ontwikkeld en her-ontwikkeld tot centra waar het publiek en de (grote retailers) elkaar ontmoeten en ervaren en waarbij winkelen voor het publiek een beleving wordt.

BOAG kan dankzij haar kennis en ervaring transformaties en renovaties bij bestaande centra omzetten tot succesvolle verbouwtrajecten.
De factoren waar BOAG het verschil kan maken voor de opdrachtgever, belegger, ontwikkelaar of retailer bestaan uit een aantal aspecten. Deze worden hieronder toegelicht:

Concepten

Het concept vraagt om een heldere visie. Dit moet een centrum maken tot een plek om te verblijven en het winkelen tot een plezierige activiteit te laten worden voor het hele gezin. Het vult in wat webshopping niet kan bieden. Met haar ruime ervaring kan BOAG het huidige centrum beoordelen en voorzien van een pallet aan keuzes om deze succesvol qua formule, voorzieningen en nieuwe uitstraling te voorzien.

Kosten

De eigen bouwkostenafdeling kan het concept of idee tot renovatie en ieder volgende ontwerpfase voorzien van de juiste bouw- en investeringskosten. Hier spelen factoren als een gefaseerde uitvoering en bouwen tijdens het winkelen een factor die bewust wordt ingecalculeerd.

Planning

Bij renovaties vraagt een gedegen kennis van de dagelijkse gang van zaken in een centrum om specifiek kennis. Plannen dienen (ook technisch) gefaseerd uitgevoerd te kunnen worden. Tijdelijke huisvesting dient eenvoudig te kunnen worden voorzien, en liever nog vermeden. Een faseringscenario dient samen met de beheerder, vanuit de techniek en commercie, degelijk maar ook flexibel te worden opgezet. Hierbij dient een goed beeld van in- en afbouw tevens ingepast te worden.

Retailers en afbouw

BOAG beschikt over eigen afbouw coƶrdinatoren die naast de renovatie toezien op een juiste inpassing en uitvoering van de inbouwpakketten van de retailers zodat de diverse ontwerp- en afbouwstromen naast elkaar en passend binnen de totaalplanningen oplopen. Zij zijn de dagelijks contactpersoon namens de verhuurder tussen de bouw en retailer.

Ontwerp en uitvoering

BOAG treedt op als voorzitter van het ontwerpteam, verzorgt voor de opdrachtgever de aanbesteding en als directievoerder en toezichthouder voert BOAG de regie namens de opdrachtgever. Tijdens het hele proces wordt zo de opdrachtgever richting adviseurs en aannemer professioneel ondersteunt en kan zij haar taken delegeren.

Hulp nodig bij Winkelcentra?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ir. Johan Deur is de persoon die u hier meer over kan vertellen.

Stuur Johan een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
Henk-Jaap Binder: de nieuwe technisch adviseur onderhoud bij BOAG

Henk-Jaap (1982) werkt sinds 1 maart als technisch adviseur...

BOAG viert 30-jarig bestaan

Dit jaar viert BOAG zijn dertigjarig bestaan. In deze...

BOAG breidt team uit met komst van Bastiaan Muilwijk

Bastiaan Muilwijk (40) is als projectmanager in dienst getreden...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten

Revitalisatie en uitbreiding Winkelcentrum Oranjerie te Apeldoorn

Herontwikkeling winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum.

Renovatie monumentale panden en nieuwbouw Aalmarkt te Leiden

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.