Wij zijn actief in
Winkelen

Alles over Winkelen

De retailmarkt blijft in beweging: de omslag in het koopgedrag veroorzaakt grote druk op winkels, winkelketens en winkelcentra. Ook in het vastgoedperspectief zijn veranderingen nodig om de markt vóór te blijven. BOAG begeleidt beleggers, eigenaren en beheerders in deze transitieprocessen.

E-commerce is groot en zal de komende jaren eerder toe- dan afnemen. Daarnaast blijven fysieke winkels bestaan. Toekomst is er vooral nog voor winkels waar de beleving centraal staat. Waar producten geproefd of gevoeld kunnen worden – de foodsector bijvoorbeeld – of waar producten synoniem zijn aan een ervaringsboodschap. Retailers spelen hierop in met concepten waarin food, beleving en ontmoeting een rol hebben.

Nieuw leven voor het winkelcentrum

Fysiek winkelen is tweeledig: het gaat om hetzij ‘boodschappen doen’, hetzij ‘funshoppen’. Voor de boodschappen is vooral efficiëntie van belang: de consument wil zijn lijstje snel en volledig afwerken. Het funshoppen hoeft niet snel: daar speelt met name sfeer, ontmoeting en beleving een grote rol. Idealiter is er balans tussen deze complementaire deelmarkten. BOAG heeft de parate kennis en brede ervaring om een winkelcentrum nieuw leven in te blazen.

Renovatie of herontwikkeling winkelcentrum

Kennis van de retailmarkt vanuit het perspectief van zowel de belegger of ontwikkelaar als die van de retailer, huurder of gebruiker is een voorwaarde voor een succesvolle renovatie of herontwikkeling. De retailspecialisten van BOAG denken mee met alle betrokken partijen over de verduurzaming van een winkelcentrum en over het best passende scenario voor de specifieke locatie. Hoe eerder wij aan tafel komen, des te soepeler het transitieproces verloopt.

Proces- en projectmanagement

De kracht van BOAG ligt in het management van processen, zowel in de voorbereiding, contractvorming als in de uitvoering. Wij zorgen dat de best passende partijen aan tafel komen, dat met hen duidelijke afspraken worden gemaakt en dat zij doen wat contractueel overeengekomen is. Vanaf de eerste ideeën geven we inhoudelijk advies over ontwerp, aanbesteding, haalbaarheid, subsidies, duurzaamheid, bouwkosten en bouwlogistiek. Met goed proces- en projectmanagement en continue kwaliteitscontrole en toezicht op de uitvoering zorgen we dat een verbouwing voor iedereen vlot en met minimale overlast verloopt.

Diverse werkvelden

Hieronder vindt u een overzicht van de werkvelden waarin BOAG actief is. Per markt geven wij globaal aan wat u van ons kunt verwachten.

Een vrijblijvende afspraak met BOAG inplannen

Nieuwsgierig geworden wat BOAG voor de bouw, renovatie of herontwikkeling van uw project kan betekenen? Dan helpen wij u uiteraard graag verder. Plan direct een geheel vrijblijvende afspraak in via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op via het nummer 010 – 209 35 35.

Meer weten over winkelen?

Onze managing director ing. Johan de Vries MSc kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Email Johan Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.