Wij zijn actief in
Werken

Alles over werken

Een kantoor of bedrijfsruimte is veel meer dan een plek om te werken. De kernvraag is uiteindelijk: hoe en waar functioneert een organisatie optimaal? BOAG kan u begeleiden in zowel het voortraject als tijdens de uitvoering, nazorg en bij het onderhoud.

Het gebouw en de ruimte moeten passen bij het bedrijf dat er gehuisvest is. Dan gaat het over aspecten als architectuur, inrichting maar ook over bijvoorbeeld technologie, logistiek en duurzaamheid. De aard van de werkzaamheden is veelal maatgevend voor de locatiekeuze, de plattegrond van het gebouw en de uitstraling. Daarnaast zijn de medewerkers van belang: hoeveel medewerkers zijn er regulier aanwezig, hoe en met wie hebben zij contact? Hoe kunnen zij hun werk het beste verrichten?

Logistieke omgeving

Een heel specifiek werkveld betreft bedrijfshallen, productie- en overslagruimten en distributiecentra. Vaak zijn er allerlei aanvullende maatregelen voor de werkomgeving om niet alleen het personeel, maar ook de machines en goederen passende ruimte te bieden. Binnen BOAG is er actuele kennis van partijen, producten, materialen, financiën en wet- en regelgeving nodig om de juiste vertaling naar huisvesting te maken.

Renovatie, transformatie of nieuwbouw bedrijf

Heeft u verouderde bedrijfshuisvesting die niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, dan is een technical due diligence-onderzoek (TDD) een eerste stap in de analyse. Welke mogelijkheden zijn er voor aanpassingen op het gebied van esthetiek, veiligheid, functionaliteit, duurzaamheid en energieprestatie? Volstaan relatief kleine aanpassingen voor de verduurzaming of is een compleet transformatieproces nodig? In het laatste geval: is nieuwbouw van duurzaam vastgoed voor uw organisatie wellicht de interessantste optie?

Integrale aanpak

Een sterk punt van BOAG is de integrale aanpak: wij kunnen u in het voortraject begeleiden vanaf de locatiekeuze, het technical due diligence-onderzoek, financiële modellen en haalbaarheidsanalyses tot en met de aanbestedingsbegeleiding. In de aanloop naar en tijdens de uitvoering zijn wij graag uw partner bij tendermanagement, bouwkostenmanagement, ontwikkelmanagement, projectmanagement, vastgoedadvies, kwaliteitsmanagement tijdens de uitvoering, onderhoud en nazorg.

Ruimte om te werken

Hieronder vindt u een overzicht van de werkvelden waarin BOAG actief is. Per markt geven wij globaal aan wat u van ons kunt verwachten.

Meer weten?

Benieuwd wat onze projectmanagers en huisvestingsadviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website. Of bel ons op telefoonnummer 010 – 209 35 35.

Meer weten over werken?

Onze directievoorzitter Ton Heijmans MRICS kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

MailTon Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Ruud Alderliesten projectmanager
Ing. Oth Blom MSc projectmanager/huisvestingsadviseur
ing. Jeffrey Dirks projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
ir. Peter van den Hoogen senior projectmanager/ huisvestingsadviseur
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
ing. André Leeuwis MRICS directeur/senior projectmanager
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
Boris Plukaard projectmanager
Roeland van de Scheur senior projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ing. Johan de Vries MSc directeur/senior projectmanager
ir. Chantal Weijers-Burger executive manager/senior projectmanager

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.