Wij zijn actief in
Werken

Ruimte om in te werken

Het succes van een organisatie hangt in belangrijke mate af van de directe werkomgeving en het welzijn van haar personeel. Veranderingen in de markt, nieuwe ideeën over werkplekbezetting en technologische mogelijkheden leiden tot vernieuwende vormen van werkplekconcepten.

Productie- en overslagruimten zullen t.a.v. de werkomgeving niet alleen het personeel, maar ook de ideale ruimte moeten bieden voor de productiemiddelen en voorraden. Logistiek Nederland en de technologie maken dat ook deze markt vraagt om actuele kennis van de ontwikkelingen om de juiste vertaling van de huisvesting te maken.

De toekomstbestendigheid van kantoren hangt af van de flexibiliteit in het kunnen faciliteren van diverse werkplekconcepten. Hierbij wordt er een steeds groter beroep gedaan op de regelbaarheid en comfort van de installaties. Ook zijn transparantie, duurzaamheid, eigen identiteit, stedelijke voorzieningen, mobiliteitsscenario onderwerpen, die in een programma van eisen thuishoren. Voor elke kantoorgebruiker is het belangrijk om een balans te vinden tussen de identiteit van het bedrijf en wat vastgoed hierin kan bijdragen.

Zoals in andere markten vindt het herstel voornamelijk plaats in de grote steden. Enerzijds zijn er veel meters onttrokken door transities in hotels en wonen en anderzijds door de opkomende vraag. Echter de technologische ontwikkelingen volgen zich zo snel op dat zelfs voor relatief jonge kantoorgebouwen het nu al lastig is om de diverse werkplekconcepten te faciliteren en te voldoen aan de duurzaamheidseisen die ook de overheid worden opgelegd. Er komt weer ruimte voor nieuwbouw met de eisen van vandaag.

De andere markt waar Nederland sterk in is, zijn de opslag-,distributie- en productiebedrijfsgebouwen. Het faciliteren in werkplekconcepten in de kantooromgeving luistert hier veel minder nauw, omdat vaak met open werkplekken wordt gewerkt. Echter is de kwaliteit van de bedrijfshal bepalend voor het productie- opslag en distributieproces wat hierin plaatsvindt. De snelheid van realiseren en de locatie zijn zeer bepalend. Hiertoe biedt BOAG de zogenaamde reken- en tekensessies waarmee in een heel korte doorlooptijd diverse locaties en terreinen voor een potentieel geïnteresseerde kan worden beoordeeld.

Vanaf de oprichting van BOAG is zowel de kantoren- als opslag en logistiekmarkt een sterk onderdeel van onze advies en dienstverlening en volgen wij de ontwikkelingen in deze sectoren. Met de roots in Rotterdam is BOAG altijd sterk verbonden met de Rotterdamse haven en volop betrokken bij kantoorontwikkelingen in voornamelijk de randstad. Onze expertise omvat het gehele proces vanaf het eerste idee met locatieonderzoek tot en met de inhuizing en exploitatie. Begrippen als Total Cost of Ownership en BREEAM horen bij ons.

Hulp nodig bij Werken?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ton Heijmans MRICS is de persoon die u hier mee over kan vertellen.

Stuur Ton een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
HOERA! De nieuwe BOAG website staat live!

Precies een week geleden klonken de champagneglazen op het...

Persbericht 21 november 2017 – Bouw woontoren BRIGHT van start

Vrijdag 10 november 2017 zijn de contracten getekend, tussen...

Oplevering Nordwin College Leeuwarden

Op 19 juni is door Bouwbedrijf Lont, de nieuwbouw...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Bestaande bouw

Masterplan Albeda College

Adviseur directie huisvesting en facilitair.

Bestaande bouw

De Nieuwe Admiraliteit

Ingrijpende en grootschalige transformatie van kantoorpand naar studentenhuisvesting van ruim...

Bestaande bouw

Algemene ondersteuning BOOR

Algemene ondersteuning stichting BOOR bij huisvestinggerelateerde activiteiten

Wist u dat

BOAG sinds 1989

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.