Wij zijn actief in
Leren

Alles over Leren

Onderwijs is één van de sectoren waar BOAG sterk in is. De onderwijsmarkt vraagt om experts die weten wat er speelt. Onze sectorspecialisten zijn op de hoogte van de financiën, ontwikkelingen in wet- en regelgeving, kennen de politieke belangen en weten welke innovaties er zijn.

Van kindcentrum tot universiteit

In iedere onderwijsomgeving, ongeacht of dat voor primair, voortgezet, beroepsonderwijs, hoger onderwijs of wetenschappelijk onderwijs is, staan de gebruikers centraal. Net als dat het geval is bij kindcentra. Het uitgangspunt is de ontwikkeling, kennisdeling en ontmoeting van álle gebruikers. Een schoolgebouw sluit idealiter aan bij de onderwijsvisie en versterkt het overdragen van kennis op een inspirerende manier. Wij adviseren vanaf (eerste) idee tot en met het gebruik van een schoolgebouw.

Reële en duurzame oplossingen

De projectmanagers en huisvestingsadviseurs van BOAG kunnen begrippen als verduurzaming, WELL en Frisse scholen in de praktijk vertalen én begeleiden. Wij volgen de ontwikkelingen in het onderwijs op de voet en zijn continu in gesprek met onderwijsinstellingen, gemeenten, architecten, adviseurs en bouwbedrijven om reële, betaalbare en duurzame oplossingen te vinden van hoge kwaliteit. Samen met u ontwikkelen wij concepten die passen bij úw onderwijsvraagstuk.

Verbindende factor

De onderwijsspecialisten van BOAG ondersteunen u en uw organisatie op het gebied van haalbaarheidsanalyses, kostenramingen, , huisvestingsadvies, ontwikkelmanagement, bouwmanagement, projectmanagement, vastgoedadvies, verkoop van uw vastgoed, beheer en onderhoud. Zó verbinden wij ontwerp en gebruik met betaalbare huisvestingslasten.

Nieuwbouw of renovatie

Vervangende of aanvullende nieuwbouw is soms de meest voor de hand liggende oplossing. Soms is renovatie even interessant of interessanter. Wij analyseren uw situatie, wensen en eisen en geven u inzicht in de consequenties van nieuwbouw en renovatie van úw schoolgebouw. Ook daarin begeleiden wij u en uw organisatie vanuit onze expertise.

Thuis in onderwijs

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende onderwijsmarkten die wij tot onze specialismen rekenen. Per markt geven wij globaal aan wat u van ons kunt verwachten.

Advies voor uw onderwijsinstelling

Bent u benieuwd wat onze sectorspecialisten voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier op onze website. Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt ons telefonisch bereiken via 010 – 209 35 35.

Meer weten over leren?

Onze sectormanager/senior projectmanager ing. Patricia van Hest-Osseweijer kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Email Patricia Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.