Wij zijn actief in
Beleven

Alles over Beleven

In de behoefte aan bijzondere beleving groeit de leisure markt. En daarmee de behoefte aan leisure vastgoed. Voor BOAG heeft de belevingsmarkt betrekking op de kunst-, cultuur-, sport-, hotel- en hospitalitybranche.

De beleveniseconomie muteert voortdurend. Niet alleen wordt de klantbeleving als zodanig steeds belangrijker, ook de aard van de beleving is aan verandering onderhevig. Of het nu gaat om het bezoeken van een museum, bibliotheek, sportaccommodatie of om het boeken van een hotelkamer, de klant wil iets bijzonders. Veiligheid, milieubewustzijn en digitalisering zijn voorwaarden geworden die gevolgen hebben voor het vastgoed dat ermee gemoeid is. BOAG heeft deze kennis en tevens die van actuele wet- en regelgeving en weet wat er te koop is. Wij kunnen de klantbehoeften omzetten naar een concreet Programma van Eisen dat als basis dient voor uw leisure ontwikkeling.

Nieuwbouw, renovatie of transformatie

De muterende veranderende vraag heeft een grote impact gehad op de transformatieopgaven die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Soms is leisure vastgoed verouderd en is het te laat voor groot onderhoud. Toch is slopen dan niet altijd nodig. Duurzame renovatie of zelfs complete transformatie kan interessanter zijn dan volledige sloop en nieuwbouw, als dat al tot de mogelijkheden behoort. BOAG beschikt over voldoende businesscases die dit kunnen onderbouwen.

Betrokken vanaf de haalbaarheidsanalyse

Samen met u kunnen we onderzoeken welk traject voor u het meest wenselijk is, óók op financieel vlak. Vanaf de eerste kwaliteitsscan van uw bestaande vastgoed in samenhang met de gewenste formule verrichten wij haalbaarheidsanalyses die leiden tot economisch en technisch uitvoerbare projecten. Onze dienstverlening omvat alle fasen van het project, tot en met realisatie en oplevering, onderhoud en nazorg.

Integrale samenwerking over de sectoren

Er is een zekere overlap tussen de diverse sectoren. Zo zie je bij appartementengebouwen in het hogere segment of bij bedrijfshuisvesting regelmatig mixed use concepten ontstaan; deze gebouwen hebben dan een eigen gym of horeca. Ook hebben bijvoorbeeld schoolgebouwen een dubbelfunctie: overdag onderwijs voor de studenten en ’s avonds en in de weekends wordt de sportzaal gebruikt door lokale sportclubs. Binnen BOAG hebben we specialisten in onder meer onderwijs, commercieel en maatschappelijk vastgoed en leisure die u van sterk inhoudelijk advies kunnen voorzien.

Actief in leisure

Hieronder vindt u een overzicht van de werkvelden waarin BOAG actief is waar het gaat om leisure en beleven. Per markt geven wij globaal aan wat u van ons kunt verwachten.

Meer weten over leisure bij BOAG

Benieuwd wat onze projectmanagers en huisvestingsadviseurs voor uw leisure kunnen betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Neem in dit geval contact op middels het online contactformulier. Liever persoonlijk contact? Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 010 – 209 35 35.

Meer weten over beleven?

Onze managing director drees & sommer nederland ing. André Leeuwis MRICS kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Email André Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/senior projectmanager
ing. Jeroen van Egmond projectmanager
ing. Marcel van Erven senior projectmanager uitvoering
ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/directievoerder
Robbert den Hartog projectmanager
ing. Patricia van Hest-Osseweijer sectormanager/senior projectmanager
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager uitvoering
Jasmijn Klingens projectmanager
ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Marc Mattheijer senior projectmanager
ing. Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen senior projectmanager uitvoering
ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
ing. Boris Plukaard projectmanager
ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
ir. Amanda Verschuur projectmanager
ing. Thomas van den Wijngaard projectmanager uitvoering

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Al sinds 1989 staan we van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg onze opdrachtgevers ten behoeven van hun huisvestingsopgaven bij.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.