Wij zijn actief in
Beleven

Ruimte om in te beleven

De ruimte om te beleven is breed geformuleerd. Naast kunst, cultuur en sport, richt BOAG zich met name op de hotel- en hospitalitybranche.

Al deze branches zijn aan verandering onderhevig. Of het nu gaat om het boeken van een hotelkamer, over het bezoeken van kunst en cultuurcentra en het bedrijven van sport. Opkomst van sociale media en van digitale technologieën zijn voorwaarden geworden die gevolgen hebben voor het vastgoed dat ermee gemoeid is.

Deze veranderende vraag heeft een grote impact gehad op de transformatieopgaven die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Naast nieuwbouw houdt BOAG zich al jaren bezig met het transformeren van verouderde kantoor-, onderwijs en andere gebouwen in nieuwe formules. Dit vanaf de eerste kwaliteitsscan van het bestaande vastgoed in samenhang met de gewenste formule verrichten wij haalbaarheidsanalyses die leiden tot economisch en technisch uitvoerbare projecten.

De branche Beleven heeft meerdere vormen en hieronder hebben wij ons advies op maat weergegeven voor meer informatie:

Hulp nodig bij Beleven?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ing. André Leeuwis MRICS is de persoon die u hier mee over kan vertellen.

Stuur André een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
HOERA! De nieuwe BOAG website staat live!

Precies een week geleden klonken de champagneglazen op het...

Persbericht 21 november 2017 – Bouw woontoren BRIGHT van start

Vrijdag 10 november 2017 zijn de contracten getekend, tussen...

Een vraag aan: Ton Heijmans

Welke stad gaat volgens jou actief om met verdichting,...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten

Nieuwbouw en renovatie van een tweetal werkplaatsen met kantoorruimten voor...

Bestaande bouw

Basisschool Het Podium

Business Case toekomstige ontwikkeling basisschool Het Podium

Verkennend huisvestingsonderzoek Vemedia & Imgroma

Wist u dat

BOAG sinds 1989

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.