Eerstelijnszorg: het belang neemt toe

23 november 2017 Thema's

De eerste lijn neemt aan belang toe, zonder dat dit direct betekent dat er veel extra budget naar toe gaat. Wel is ruimte voor uitbreiding en versterking van infrastructuur.

Overheden en verzekeraars steunen een aanpak waarbij per wijk een gezondheidscentrum of (A)HOED wordt gerealiseerd. Deze aanpak moet leiden tot meer kwaliteit, door samenwerking in plaats van stand alone praktijken, en meer efficiency. Ook de komende periode zullen er nieuwe voorzieningen voor samenwerkende huisartsen ontworpen en gerealiseerd moeten worden.

In toenemende mate vindt dit plaats in bestaand vastgoed, voornamelijk leegstaande kantoren. Een zogenaamde win-win situatie. Tegenover de positieve ontwikkelingen van de huisartsenzorg staat een minder florissante ontwikkeling van de eerstelijns GGZ zorg. Onduidelijkheid over declareerbare zorg en verschuiving van budgetten maken de toekomst voor deze categorie onzeker.

Voormalig V&D-pand in Hilversum na renovatie opgeleverd

Het voormalige V&D-pand aan de Kerkstraat in Hilversum is na...

Horeca & Leisure als kwalitatieve belevingsmarkt

Een gesprek met BOAG-directeur André Leeuwis maakt duidelijk hoe BOAG...

Oplevering trainingscomplex Feyenoord jeugd en amateurs aanstaande

Het nieuwe trainingscomplex voor de Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord...

BOAG verzorgt projectmanagement en kwaliteitsborging nieuwbouw NVM-kantoor

NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in...

ir. Peter van den Hoogen

‘Als ervaren senior projectmanager/huisvestingsadviseur heeft Peter zijn waarde bewezen in vrijwel alle marktsegmenten waar BOAG zich in begeeft.’

Kennis
BOAG CREEËRT RUIMTE

Ruimte om in te wonen en te werken. Ruimte om in te leven en in te verzorgen. Ruimte om in op te leiden en te ontspannen. Wij staan klaar vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie klaar om samen met u te komen tot het beste huisvestingsscenario.

Maak een afspraak

Tel. 010 - 209 35 35
E-mail info@boag.com

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.