Gebiedsontwikkeling

De projectmanagers van BOAG zijn bekend met de methoden om waarde toe te voegen aan gebieden, gebouwen en ontwikkelingen. Wij zoeken de passende oplossing voor de mix en de optimale inpassing van het programma bij een binnenstedelijke ontwikkeling of een grootschalige ontwikkeling in het buitengebied.

BOAG heeft de kennis en ervaring in huis om een ruimtelijke opgave gecombineerd met een maatschappelijke en planologisch vraagstuk voor u te begeleiden. Wij bewaken maatschappelijke waarden (zoals veiligheid, gezondheid en natuur) met als doel de kwaliteit van de leefomgeving te verbeteren. Tevens borgen wij de uitvoering van de ruimtelijke visies, plannen en projecten.

Zo kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteunen bij het opstellen en beheersen van zowel de grondexploitatie als de opstalexploitatie. Wij leiden u door de benodigde bestemmingsplanprocedures en de overige vergunningen heen. Bij dit proces betrekken wij alle stakeholders en andere betrokken spelers.

Hulp nodig bij Gebiedsontwikkeling?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ing. André Leeuwis MRICS is de persoon die u hier meer over kan vertellen.

Stuur André een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
Horeca & Leisure als kwalitatieve belevingsmarkt

Een gesprek met BOAG-directeur André Leeuwis maakt duidelijk hoe...

Transformatie maakt Amsterdams Prinsengrachtziekenhuis toekomstbestendig

Voor het transformatieproces van het Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis gaan we...

Leanne Ruitenbeek gestart als zakelijk manager bij BOAG

Leanne Ruitenbeek is per 1 juli als zakelijk manager...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Bestaande bouw

VO Scholen Papendrecht

Ontwikkeling VO-scholen Papendrecht

Nieuwbouw en renovatie van een tweetal werkplaatsen met kantoorruimten voor...

Transformatie kantoor naar hotel Corendon

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.