Huisvestingsadvies

Eén van de kerngebieden waarin de specialisten van BOAG actief zijn, is huisvestingsadvies. Als onafhankelijk advies- en managementbureau weten wij waarover wij praten als het gaat om veranderingen in de huisvestingsbehoeften van organisaties.

BOAG kan u hierin succesvol ondersteunen. Aangezien iedere organisatie uniek is, gaan onze adviseurs bij dergelijke verandertrajecten altijd uit van de waarden van uw organisatie. Samen met u vertalen wij deze waarden naar een huisvestingsplan/ambitiedocument, waarin uw huisvestingsambities voor de lange termijn worden opgetekend.

Haalbare huisvestingsambitie

Onze deskundige ondersteuning gaat door, ook na het opstellen van een ambitiedocument. Zo toetsen wij de vastgestelde ambities op het gebied van huisvesting op haalbaarheid en zullen wij de bijbehorende risico’s en knelpunten voor u blootleggen. Het opgeleverde haalbaarheidsonderzoek kan vervolgens weer als basis dienen voor een concreet Programma van Eisen, waarmee uw nieuwe huisvestingplannen daadwerkelijk kunnen worden gerealiseerd.

Het opstellen van een huisvestingsplan

Met een gedegen huisvestingsplan kan uw organisatie jaren vooruit. Daarom focussen onze adviseurs zich op het integreren van uw bedrijfsvisie in flexibele en schaalbare huisvesting voor de langere termijn. De resultaten uit diepte-interviews met medewerkers, werkplekmetingen, enquêtes en zorgvuldige analyse van de verschillende typen werkzaamheden binnen uw organisatie vormen een degelijke basis voor de zogeheten huisvestingsambities.

Uw ambitiedocument uitwerken

Zijn uw huisvestingsambities eenmaal bepaald, dan is het zaak om deze om te zetten naar concrete plannen. In deze fase onderzoeken onze huisvestingsadviseurs in hoeverre er een match bestaat tussen uw ambities en huidige huisvesting. Uit deze analyse komt een Programma van Eisen voort dat u op het lijf geschreven is en dat aan de basis ligt van eventuele nieuwbouw, renovatie of transformatie.

Life Cycle Cost analyse

Wilt u onnodige kosten tijdens de levensduur van uw huisvesting voorkomen en vooral focussen op kwaliteit? Onze adviseurs kunnen een Life Cycle Cost analyse uitvoeren: een onderzoek waarmee u de investerings-, beheers- en onderhoudskosten in kaart brengt. Een Life Cycle Cost analyse is bij BOAG in vertrouwde handen. Ongeacht het stadium waarin uw huisvestingsvraagstuk zich bevindt, voorzien onze adviseurs u van waardevolle adviezen en inzichten. Hiermee kunt u zo goed als zeker besparen op uw exploitatiekosten!

Huisvestingsadvies van de specialisten van BOAG

Wij willen organisaties concrete en hoogwaardige huisvestingsoplossingen bieden: huisvestingsadvies dat volledig is afgestemd op de specifieke ambities en mogelijkheden van uw organisatie. BOAG is een onafhankelijk adviesbureau en zet alles op alles om, uiteraard binnen de kaders van de wet- en regelgeving, uw huisvestingsambities te realiseren.

Meer weten?

Benieuwd wat onze adviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via contactformulier op deze website of door te bellen met telefoonnummer 010 – 209 35 35.

Hulp nodig bij Huisvestingsadvies?

Wij kunnen u helpen met het bepalen van het juiste traject. Ing. Johan Knook is de persoon die u hier meer over kan vertellen.

Stuur Johan een bericht Of Laat u terugbellen
Gerelateerd nieuws
Horeca & Leisure als kwalitatieve belevingsmarkt

Een gesprek met BOAG-directeur André Leeuwis maakt duidelijk hoe...

Leanne Ruitenbeek gestart als zakelijk manager bij BOAG

Leanne Ruitenbeek is per 1 juli als zakelijk manager...

‘Twee extra paar ogen in de ontwikkeling van DC RDAM’

BOAG ondersteunt institutionele belegger van Technical Due Diligence tot...

Soortgelijke projecten

Bekijk alle projecten
Bestaande bouw

Projectbegeleiding FOKOR

Adviseur FOKOR inzake onderwijshuisvesting

Transformatie Staedion

Renovatie en uitbreiding BOVAG hoofdkantoor te Bunnik

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.