Onafhankelijk bouwmanagement

Wilt u uw bouwproject volledig onder controle houden, weten wat er tijdens elke fase van de bouw speelt en wat de consequenties van gebeurtenissen zijn voor uw planning en budget? BOAG is uw deskundige partner voor degelijk bouwmanagement.

Als onafhankelijk bouwadviesbureau ondersteunen en begeleiden wij u tijdens het gehele bouwproces, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Onze bouwadviseurs, projectmanagers, directievoerders en toezichthouders zorgen ervoor dat uw bouwproject in commercieel of maatschappelijk vastgoed gegarandeerd conform de afspraken op tijd en binnen budget wordt gerealiseerd.

Onze werkwijze

Wanneer wij het bouwmanagement voor uw project verzorgen, dan is dat maatwerk. Als bouwadviesbureau hebben wij alle expertise en ervaring in huis om bouwprojecten van iedere omvang te kunnen begeleiden vanaf het allereerste idee tot aan de uiteindelijke oplevering. Wij weten waar de knelpunten zich binnen uw project kunnen manifesteren en zorgen ervoor dat de afspraken die u maakt met aannemers en andere partijen strikt worden nageleefd.

Op het gebied van bouwmanagement hanteren wij de GROTIK-methodiek, waarbij wij sturen op de aspecten geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Voor ieder aspect hebben wij echte specialisten in huis: zo houden onze bouwkostenmanagers het geldaspect tijdens iedere fase moeiteloos onder controle en waarborgen onze directievoerders en toezichthouders de kwaliteit tijdens de uitvoeringsfase.

Vormen van bouwmanagement

Bouwmanagement komt voor in allerlei aspecten en bouwfasen. Afhankelijk van uw vraagstuk en de fase waarin uw bouwproject zich bevindt, ondersteunen onze specialisten u op de onderstaande gebieden.

Onafhankelijk bouwmanagement door BOAG

Als adviesbureau bouwen en/of ontwikkelen wij niet zelf. Hierdoor behouden wij onze afhankelijkheid en behartigen uw belangen op ieder moment. Wij vertegenwoordigen u op zo’n manier dat uw project gegarandeerd binnen de opgestelde kaders wordt gerealiseerd. U kunt er zelfs voor kiezen om het ontwerprisico of het ontwerprisico en het budgetrisico bij ons neer te leggen. Op deze manier bieden wij u volledige ontzorging.

Wilt u weten wat BOAG in uw specifieke situatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch op nummer 010 – 209 35 35, per mail op info@boag.com of door het contactformulier op deze website in te vullen.

Meer weten over bouwmanagement?

Onze projectmanager Ing. Johan de Vries MSc kan u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Mail Johan Bel mij
Relevante projecten

De andere projectmanagers die BOAG sterk maken

Bekijk ons team
ing. Francis Alba Heijdenrijk manager Directievoering en toezicht/ senior projectmanager
Ing. Ruud Alderliesten projectmanager
Ing. Oth Blom MSc projectmanager/ huisvestingsadviseur
Ing. Jeffrey Dirks projectmanager
Ing. Jeroen van Egmond projectmanager
Ir. Michel van Gageldonk projectmanager
Rik ter Haar senior projectmanager uitvoering/ directievoerder
Ir. Peter van den Hoogen senior projectmanager/ huisvestingsadviseur
Ashwin Jhingoer projectmanager
Marcel Karel projectmanager
Jasmijn Klingens projectmanager
Ing. Johan Knook senior projectmanager
Ton Lansbergen senior projectmanager uitvoering
Ing. André Leeuwis MRICS directeur/ senior projectmanager
Marc Mattheijer senior projectmanager
Bastiaan Muilwijk projectmanager
Peter Paulissen projectmanager uitvoering
Ir. Esther Penders projectmanager/ huisvestingsadviseur
Boris Plukaard projectmanager
Roeland van de Scheur senior projectmanager
Ir. Daniel Spiessens senior projectmanager
ir. Rick van Tiel projectmanager
Ing. Johan de Vries MSc directeur/ senior projectmanager
Ir. Chantal Weijers-Burger executive manager/ senior projectmanager

Wist u dat

Onafhankelijk bouwadvies- en managementbureau

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.

BETROKKEN

Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan we samenwerkingen aan, bewegen we mee met ontwikkelingen en kijken we naar de toekomst.