1ste paal bedrijfspand Bangma Verpakking

Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017 8:52

Dronten -  De broers Jan en Bas Bangma hebben op 3 maart met het slaan van de eerste paal de start gegeven voor de nieuwbouw van hun ruim 20.500 m² tellende bedrijfspand. Onder toeziend oog van de medewerkers van Bangma Verpakkingen, de aannemer, vrienden, familie, pers, lokale ondernemers en andere belangstellenden is aannemer Aan de Stegge Twello gestart met de uitvoering. 
 
Bekijk hieronder het filmpje van deze feestelijke dag
 
 
Goede buur
Naast de nieuwbouw voor Bangma Verpakking staat het pand van Staay Freshcare Convenience, wat eveneens door BOAG is begeleid naar haar nieuwbouw. Sinds 2016 vormen Bangma Verpakking en Staay Freshcare Convenience een keten. Met het startsein van de nieuwbouw wordt het verwezenlijken van de keten-ambities van Bangma Verpakking en Staay Freshcare Convenience tastbaar. 

Snelle omgevingsvergunning
BOAG Advies en Management is vanaf het initiatief van Bangma Verpakking betrokken bij dit project. Na een succesvolle aanbesteding in november 2016, waar Aan de Stegge Twello als winnaar naar voren kwam, werd een uiterst snelle vergunningsprocedure doorlopen. 
 
 
10 november 2016 - Accountmanager Evert Veerman (L) van Aan de Stegge Twello en directeur Jan Bangma (R) van verpakkingsfabrikant Bangma Verpakking schudden elkaar de hand, onder toeziend oog van Marco van der Laan, directeur Aan De Stegge Twello.

Nieuwbouw 20.000 m2 bedrijfsruimte
De  nieuwe bedrijfshal voor Bangma Verpakking wordt gerealiseerd op het nieuwe industrieterrein Poort van Dronten. BOAG zal voor Bangma Verpakking de nieuwbouw van circa 22.500 m² bedrijfsruimte en 1.500 m² representatieve en moderne kantoorruimte begeleiden. De bedrijfsruimte bestaat uit een omvangrijke warehouse, magazijnruimte, expeditie zone, werkruimte en kantoren. De oplevering van de bedrijfshal met kantoor staat voor september 2017 gepland. Hieronder volgen een aantal sfeerimpressies:
 


 

go Back Vorige pagina.